OTVORENO PROTIV REALA: /

Ovo je pravi dokaz koliki antagonizam vlada između Kastilje i Katalonije

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Španjolske i talijanske naslovnice u najavama finala Lige prvaka uglavnom podržavaju svoje klubove.

3.6.2017.
16:36
Screenshot: Twitter
VOYO logo

No, one katalonske otvoreno navijaju za talijanskog prvaka Juventus. Posljedica je to antagonizma koji vlada na relaciji Madrid - Barcelona, odnosno, Kastilja i Katalonija. Naravno, to zadire u političke okvire i rezultat su želje Katalonaca za samostalnošću.

UŽIVO IZ CARDIFFA! NET.HR NA FINALU LP: Na ulicama grada vlada prava ludnica, Talijani objavili važnu informaciju o Modriću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga, rivalstvo Reala i Barcelone više je od nogometa pa katalonskim medijima ne pada napamet navijati za španjolski klub ili barem objektivno najaviti finale Lige prvaka koji Real i Juventus večeras od 20.45 sati igraju u Cardiffu.

"Forza, Alves!", naslovnica je katalonskog Mundo Deportiva koji je Juventusovom desnom beku Daniju Alvesu, inače bivšoj zvijezdi Barcelone, napravio poseban dres, pola crveno-plavi, pola crno-bijeli za igrača koji je osam godina proveo na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Forza, Juventus!", objavio je katalonski Sport koji također navija za Juve.

"Real je favorit u finalu, ali Juventus želi osvojiti treći naslov prvaka Europe i momčad Massimiliana Allegrija ima veliku šansu za to", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo