LOVREN OPAKO RUSIMA / 'Osjećat ćete se na Poljudu kao u paklu, u posjetu vragu'; Dolazi Raketa, Mandžo, Kova, Suba, Zvone, ali i Mišo Kovač

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Dejan Lovren poslao je poruku Rusima: 'Iskreno, atmosfera u Splitu sviđa mi se čak i više nego drugdje. Osjećat ćete se kao u paklu, u posjetu vragu!'

13.11.2021.
21:24
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji Ivan Rakitić bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija, objavio je HNS na svojim web-stranicama.

Rakitić, Mandžukić, Kovačić i ostali posebni gosti HNS-a

Image
POSLJEDNJI TRENING VATRENIH /

Luka Modrić i društvo u nogometnom hramu: Primjećujete li nešto na reprezentativcima?

Image
POSLJEDNJI TRENING VATRENIH /

Luka Modrić i društvo u nogometnom hramu: Primjećujete li nešto na reprezentativcima?

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Rakitić, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za Vatrene u rujnu prošle godine.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su tako Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu. No, neće on biti jedina faca na stadionu...

Prema pisanju 24sata, na utakmicu bi trebali doći i legendarni srebrni Vatreni Mario Mandžukić, ozlijeđeni Mateo Kovačić, hajdukovac i protagonist povijesnog srebra, još jedan, sjajni Danijel Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavni kapetan Vatrenih, one generacije koja je uzela broncu 1998. na SP-u Zvonimir Boban, također bi trebao biti prisutan na Poljudu, kao i predsjednik Zoran Milanović, premijer Andrej Plenković... Savez je pozvao brojne bivše igrače hrvatske nogometne reprezentacije, dok bi popularni Mišo Kovač iz lože trebao onako prepoznatljivo podignutim rukama orkestrirati navijačke pjesme.

'Osjećat ćete se kao u paklu, u posjetu vragu'

"Iskreno, atmosfera u Splitu sviđa mi se čak i više nego drugdje. Osjećat ćete se kao u paklu, u posjetu vragu! Bit će predivno! Pravi finale", najavio je prije nekoliko dana Rusima Dejan Lovren, dok je Luka Modrić prije okršaja poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki put ambijent je u Splitu fenomenalan i vjerujem da će nam ta podrška biti dodatni motiv da budemo pravi i pobijedimo. Ne mogu se sjetiti neke tako važne utakmice, možda Ukrajina, ali nakon SP-a u Rusiji ova nam je sigurno najvažnija. Jedva čekamo izaći na zagrijavanje na Poljud, kad se sjetim onoga protiv Mađarske... Naježiš se od ambijenta i atmosfere. Poljud će nas nositi i u teškim trenucima, a bit će ih tijekom 90 minuta, ali uvjeren sam da ćemo u nedjelju izboriti SP".

TABLICA SKUPINE H EUROKVALIFIKACIJA ZA SP:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. Rusija 9 7 1 1 19-5 22
  2. HRVATSKA 9 6 2 1 20-4 20
  3. Slovačka 9 2 5 2 11-10 11
  4. Slovenija 9 3 2 4 11-11 11
  5. Malta 9 1 2 6 9-24 5
  6. Cipar 9 1 2 6 3-19 5
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo