NOVO POJAČANJE U BAVARSKOJ: / Guardiola dovodi zvijezdu Juventusa

Image
Foto: AFP

Njemački prvak Bayern na pragu je dovođenja drugog velikog ovoljetnog pojačanja.

16.7.2015.
19:05
AFP
VOYO logo

Dva su kluba navodno postigla dogovor oko transfera Artura Vidala koji bi uskoro i službeno trebao postati nogometaš Bayerna. Prošlo je ljeto dugo Vidalu "za petama" bio Manchester United, zadnjih su se tjedana spominjali Arsenal i Real Madrid, ali čini se da će Čileanac sreću potražiti na Allianz Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanska novinska agencija Ansa tvrdi da će Bayern platiti 36 milijuna eura odštete za 28-godišnjaka, a priču potvrđuje i njemački magazin Kicker. Juventus je navodno najprije tražio 40 milijuna eura, Nijemci su nudili 30 milijuna, ali na kraju su se dva kluba našla otprilike na sredini.

Prije četiri godine se predomislio

Trener Juventusa Massimiliano Allegri ovo je ljeto već iscrpio budžet za pojačanja, ali još uvijek želi dovesti jednog ofenzivnog veznjaka, a u tome bi mu trebao pomoći novac od Vidalova transfera. Zanimljivo, Čileanac je još 2011. godine bio na pragu prelaska u Bayern. Već je dao potvrdan odgovor Bavarcima, ali u posljednji se trenutak predomislio, vjerojatni pod pritiskom njegova tadašnjeg kluba Bayer Leverkusena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj će put valjda ostati pri svojoj riječi i postati drugo veliko pojačanje Pepa Guardiole u aktualnom prijelaznom roku. Ranije je, podsjetimo, u bavarsku prijestolnicu "sletio" brazilski krilni napadač Douglas Costa iz Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo