NOVI UGOVOR ZA MANDŽU: / U opuštenoj atmosferi dviju zadovoljnih strana pregovara se drastično povećanje plaća za Super Marija

Image
Foto: AFP

Juventus je spreman hrvatskom napadaču produljiti ugovor

21.12.2018.
11:13
AFP
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić pred produljenjem je ugovora s talijanskim prvakom Juventusom. Javljaju to talijanski mediji upućeni u događaje u klubu koji je godinama dominantan u Seriji A i spreman napraviti konačan iskorak prema naslovu u Ligi prvaka kojeg navijači čekaju od sezone 1995/96.

Mandžukić će, tvrdi se, potpisati produljenja suradnje s najjačim torinskim klubom u siječnju ili veljači pri čemu i znatno povećati vlastita godišnja primanja. Tuttosport piše da neumorni hrvatski napadač cilja povećanje plaže sa trenutačnih 4,5 milijuna eura po sezoni na 7,5 milijuna do ljeta 2022. godine, odnosno drastično povećanje primanja za novu trogodišnju suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije ili tri godine

Ono što Juventus preferira jest produljenje suradnje za dvije godine pri čemu se ne spominje drama u predstojećim pregovorima već zaključuje da će oni početi u opuštenoj atmosferi dviju zadovoljnih strana.

Hrvatski napadač omiljen je igrač Juventusovih navijača i, važnije, uživa povjerenje trenera momčadi Massimilliana Allegrija i partnera u napadu Cristiana Ronalda. U trinaest odigranih utakmica u Seriji A u ovoj sezoni postigao je sedam pogodaka i asistirao suigračima za još tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo