NITKO SE NE MOŽE MJERITI S MODRIĆEVIM ŠEFOM: / Nogometni svijet još nije svjedočio onom što namjerava napraviti

Image
Foto: Screenshot

Talijanski sportski novinar Tancredi Palmeri najavio je dosta senzacionalan, točnije, najčudniji transfer koji bi se mogao dogoditi ovog ljeta.

23.5.2016.
14:35
Screenshot
VOYO logo

Iako je akter u glavnoj ulozi nije igrač nego predsjendik Real Madrida FlorentinoPerez. Poznato kao sposobna osoba kada je u pitanju prikljupljanje novca za mega transfere sada pak ima još jedan opaki naum.

Naime, namjerava iskorititi intres Arsenala za Alvara Moratu kako bi zaradio 20 milijuna eura. Španjolac je inače član Juventusa, koji ga je 2014. godine kupio upravo od Real Madrida. Platili uu Talijani za njega tada 20 milijuna eura, međutim u ugovor je Perez dao ugraditi niz klauzula nepovoljnih po Juventus. Jedna od njih je da ga mogu vratiti u bilo kojem trenutku za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu klauzulu Real navodno želi iskorisiti, a potom bi ekpsresno napadača proslijedili u Arsenal, ali za 50 milijuna eura. Arseneu Wengeru nedostaje klasni napadač zbog čega njegova momčad već godinama trpi neupsjehe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako bi Juventus bio gubitnik u ovoj priči, nije na odmet napomenuti da bi i oni zaradili deset milijuna eura, međtutim, morali bi krenuti u potragu za Moratinom zamjenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo