NIKO KOVAČ JOŠ UVIJEK MOŽE OSVOJITI NASLOV PRVAKA: / 'Nitko ovo nije očekivao, pa mi smo ove godine među najboljim klubovima u Europi'

Image
Foto: Profimedia

Čuda se događaju, pogotovo u sportu, no ono što treba Kovaču baš graniči sa znanstvenom fantastikom

21.5.2021.
18:08
Profimedia
VOYO logo

Niko Kovač i njegov Monaco u posljednjem kolu francuske Ligue 1 još uvijek mogu izboriti prvo mjesto. Naravno, trebat će im za to pravo čudo jer su trenutno na trećem mjestu ljestvice, s tri boda manje od prvoplasiranog Lillea i dva manje od drugoplasiranog PSG-a.

Prvenstvo će se razriješiti u nedjelju, kad će se u 21 sat igrati sve prvenstvene utakmice odjednom. Lille gostuje kod Angersa, PSG kod Bresta, a Monaco kod Lensa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam da smo dosad imali sjajnu sezonu. Nitko nije očekivao da će Monaco igrati na ovoj razini i biti ovoliko visoko na ljestvici. Što se tiče golova, agresivnosti i intenziteta, mi smo jedna od najboljih momčadi u Europi u 2021. godini i mislim da možemo biti ponosni zbog toga", rekao je Kovač na konferenciji za medije uoči posljednje utakmice sezone.

Osvrnuo se Kovač i na reakciju svoje momčadi nakon poraza u finalu francuskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da smo razočarani, ali vidio sam pun osmijeha na treningu jučer i jutros. Vidio sam da sve ide kako treba i nadam se da ćemo slaviti u ovoj posljednjoj utakmici.

Image
IZAŠLA JE LJESTVICA NAJBOLJIH TRENERA NA SVIJETU: /

Na njoj su dvojica Hrvata

Image
IZAŠLA JE LJESTVICA NAJBOLJIH TRENERA NA SVIJETU: /

Na njoj su dvojica Hrvata

Čudo ili znanstvena fantastika

Čuda se događaju, pogotovo u sportu, no ono što treba Kovaču baš graniči sa znanstvenom fantastikom. Naime, u posljednjem kolu moraju izgubiti i PSG i Lille, dvije najbolje momčadi u ligi, a Monacu će trebati visoka pobjeda, ovisno o težini Lilleovog eventualnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi to čudo“, rekao je Kovač uz smiješak pa dodao: „Mislim da ćemo se mi boriti za treće mjesto, a da će Lille i PSG ući u borbu za prvo mjesto. Lille ima prejaku obranu da bi primio toliko golova. U ovom trenu Lille sve karte drži u svojim rukama. Neće im biti lako, ali mislim da će uspjeti osvojiti naslov“, rekao je Kovač.

Ako, recimo, Lille izgubi 1:0, Monaco će morati slaviti rezultatom 6:0, ako Lille izgubi 2:0, Monaco će morati slaviti 5:0 i tako dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo