NEZGODNO / Ne pamtimo kada smo vidjeli ovakvog Modrića. Kamere na El Clasicu uhvatile Luku pred sam kraj utakmice, pogledajte mu lice

Image

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije

21.3.2022.
13:39
VOYO logo

Nogometaši Barcelone ostvarili su jednu od najuvjerljivijih pobjeda u 249. španjolskom El Clasicu svladavši Real Madrid na njegovom Santiago Bernabeuu sa 4-0 (2-0).

Dvaput je Realovu mrežu zatresao Pierre-Emerick Aubameyang (29, 53), a po jednom Ronald Araujo (38) i Ferran Torres (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije, baš kao ni cijele Ancelottijeve momčadi. U 63. minuti je zaradio i žuti karton zbog zakašnjelog starta, no to je tek jedna od neugodnosti koje je Luka doživio protiv Barce. Modrić je bio sukrivac ili sudionik, kako želite, kod dvaju golova Barcelone, a dobar dio utakmice odigrao je na poziciji lažne devetke, koju nikada u karijeri nije igrao, pa si možete misliti na što je to sličilo. Tako je igrao oko pola sata, a onda je vraćen u vezni red.

Režiser označio krivce

Zbog svega Luka je dobio najmanju ocjenu prema SofaScoreu od svih igrača na terenu, tek 6.0, a da je odigrao zaista loše primijetio je i režiser utakmice. Naime, netom pri kraju El Clasica režiser je zumirao kameru na lica trojica, kako je on smatrao, glavnih krivaca za debakl. Na lica, Carla Ancelottija, Davida Alabe i Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se sve pripisuje Modriću pročitajte OVDJE, a ovo je njegov izraz lica kada ga je zumirao kamerman.

Image
Image

Ancelotti je glavni odgovorni krivac za ovaj debakl, a kako ga je opravdao pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu nije bolje prošao ni Alaba jer kod prva dva gola nadskočili su ga i Auba i Araujo, a kod trećeg gola dodao je loptu u noge De Jongu koji je počeo akciju za gol.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo