NAJLOŠIJI NA EL CLASICU / Bila je to jedna od najgorih utakmica Luke Modrića. Pogledajte što je radio kod dva gola Barce i kakve je bizarnosti doživio

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije

20.3.2022.
23:22
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone ostvarili su jednu od najuvjerljivijih pobjeda u 249. španjolskom El Clasicu svladavši Real Madrid na njegovom Santiago Bernabeuu sa 4-0 (2-0).

Dvaput je Realovu mrežu zatresao Pierre-Emerick Aubameyang (29, 53), a po jednom Ronald Araujo (38) i Ferran Torres (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije, baš kao ni cijele Ancelottijeve momčadi. U 63. minuti je zaradio i žuti karton zbog zakašnjelog starta, no to je tek jedna od neugodnosti koje je Luka doživio protiv Barce.

Svi Lukini grijesi

Krenut ćemo, evo, s jednom laganom bizarnosti. Naime, Modrić je zamalo zabio jedan od najbizarnijih golova u povijesti. U 28. minuti je pokušao poštovati fair-play i htio je vratiti loptu Barceloninu vrataru, ali mu je prešla preko noge i zamalo ga je lobao. Zamislite kakav bi kaos bio da je zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sada, Modrić je, nažalost, bio sukrivac kod dvaju golova Barcelone. Kod drugog gola, kada je iz kornera zabio Araujo, Modrić je bio taj koji ga je, valjda, trebao markirati, ali stajao je metrima od njega i samo je ispratio pogledom njegov udarac glavom i pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Modrić je i kod pogotka Ferrana Torresa zaplivao gotovo amaterski. Pokušavao je oduzeti loptu, ali je vrlo naivno ispao i omogućio Ferranu da poentira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak Ferrana i reakciju Modrića pogledajte OVDJE.

Igrao i na krivoj poziciji

Na koncu ne možemo ne spomenuti i činjenicu da je Modrić dobar dio utakmice igrao na poziciji lažne devetke. Zašto je trener Ancelotti eksperimentirao s tako bizarnom taktikom u ovako važnoj utakmici to ne znamo niti mi niti navijači koji su ga napali na Twitteru, što možete vidjeti u objavi ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKO MOŽE TO RADITI NA EL CLASICU? /

Navijači Reala divljaju zbog Luke Modrića. Napali trenera Ancelottija: 'Najgora odluka ikad'

Sve u svemu moramo se složiti kako ovo zaista nije bio Lukin dan, a tako misli i SofaScore koja mu je dala najnižu ocjenu u obje ekipe, tek 6.0.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo