NAVIJAČI SU OPET LUDI ZA MODRIĆEM: / Anketa Marce dokaz je koliko su zaljubljeni u hrvatskog maestra

Image

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je posljednjih tjedana na meti kritika dijela španjolskih medija zbog nešto slabijih igara, no to je definitivno prošlost.

3.5.2017.
18:56
VOYO logo

Naš je veznjak zaradio ovacije navijača nakon subotnje pobjede Real Madrida protiv Valencije (2-1) u Primeri, a onda je još više oduševio svojom igrom u uvjerljivom trijumfu Kraljevskog kluba protiv Atletica (3-0) u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Brojni su navijači svoje dojmove o Modriću iskazali na društvenim mrežama, a koliko su zadovoljni njegovim nastupom potvrdili su i u velikoj anketi dnevnog lista Marca.

Ronaldo pa Luka

Nakon trostrukog strijelca Cristiana Ronalda upravo je Modrić dobio najbolje ocjene za svoje izdanje protiv gradskog rivala. Madridska Marca je ponudila čitateljima da svakog igrača Reala ocijene jednom od četiri ocjene: loš, u redu, dobar i izvanredan. Čak 94 posto sudionika ankete proglasilo je Ronalda izvanrednim, a odmah iza njega je Modrić za kojeg je 77 posto čitatelja odgovorilo da je bio izvanredan. Na trećem je mjestu sa 66 posto brazilski lijevi bek Marcelo, pa Toni Kroos sa 60 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se protiv Atletica istaknuo brojnim točnim dodavanjima i sjajnom kontrolom lopte, a najveći hit na društvenim mrežama je situacija u kojoj je gurnuo loptu kroz noge najvećoj zvijezdi suparnika Antoineu Griezmannu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo