NAPOLI NA KOLJENIMA, HIGUAIN JE KRIV: / Juventus slavio u derbiju i nanio liderima prvi ligaški poraz u sezoni

Image
Foto: AFP

U velikom derbiju 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Juventus je kao gost svladao vodeći Napoli s minimalnih 1-0 (1-0).

1.12.2017.
23:08
AFP
VOYO logo

Bio je to tek treći Napolijev poraz u posljednjih čak 45 utakmica u talijanskom prvenstvu. Zanimljivo, dva im je nanio baš Juventus, branitelj naslova.

Ovom pobjedom Juventus je stigao na drugo mjesto ljestvice sa 37 bodova, jednim manje od Napolija. Treći Inter ima 36 bodova, ali i utakmicu manje, on će u nedjelju ugostiti Chievo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić i Marko Pjaca nisu konkurirali za nastup u momčadi Juventusa, dok je Marko Rog ostao na klupi Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u petak je Roma je lakoćom kao domaćin svladala SPAL sa 3-1 (2-0). Romi je put ka pobjedi olakšao gostujući branič Felipe koji je isključen već u 11. minuti, a domaći su brojčanu prednost iskoristili već do poluvremena kada su Džeko (19) i Strootman (32) pogodili za 2-0. Na 3-0 povisio je Pellegrini (53), da bi poraz gostiju ublažio Viviani (55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Roma ima po 34 boda iz 14 nastupa, četiri manje od vodećeg Napolija, a SPAL je 18. sa 10 bodova.

U subotu će igrati Torino i Atalanta, u nedjelju su na rasporedu susreti Benevento - Milan, Inter - Chievo, Bologna - Cagliari, Fiorentina - Sassuolo i Sampdoria - Lazio, a u nedjelju Crotone - Udinese i Verona - Genoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo