DIJETE KLUBA / Nakon devet godina i više od 100 nastupa Ivan Lepinjica napušta Rujevicu: 'Iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena'

Image
Foto: Grafika RTL.hr / Arminia web

Veselim se novom izazovu, želja mi je uvijek bila okušati se u inozemstvu

12.8.2022.
15:38
Grafika RTL.hr / Arminia web
VOYO logo

Nakon devet godina u dresu Rijeke, Ivan Lepinjica se oprostio od kluba s Kvarnera za koji je imao nešto više od 100 nastupa. Daroviti 23-godišnji veznjak je potpisao za njemačkog drugoligaša Arminiju iz Bielefelda koja je prošle sezone bila pretposljednja na ljestvici Bundeslige. Bilo je gusto, a samo pet bodova više imao Stuttgart koji je ostao u najvećem rangu njemačkog nogometa.

Image
AS IZ RUKAVA /

Moneyball Roberta Palikuče: Kako je Rijeka opet uspjela složiti solidnu momčad bez milijuna

Image
AS IZ RUKAVA /

Moneyball Roberta Palikuče: Kako je Rijeka opet uspjela složiti solidnu momčad bez milijuna

Lepinjica će u redove Arminije otići na posudbu koja će trajati do kraja sezone uz to da postoji mogućnost otkupa ugovora. Nakon odlaska se zahvalio svima, a za klupsku stranicu Rijeke je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku se želim zahvaliti svima u klubu. Iza mene je više od 100 nastupa u dresu Rijeke, želim se zahvaliti svima od predsjednika Damira Miškovića i Uprave kluba, svim trenerima s kojima sam radio i suigračima kojima želim sve najbolje u nastavku sezone. Vjerujem da imamo dobru ekipu i da će suigrači ostvariti odlične rezultate, rekao je na oproštaju.

Najviše će pamtiti finala kupa u kojima je igrao i osvojio trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam već istaknuo u nekoliko navrata pobjede u finalu Kupa protiv Dinama i Lokomotive, utakmicama u kojima sam igrao, su sigurno najljepše uspomene za mene u dresu Rijeke. Tu je naravno prvijenac protiv Osijeka, gol protiv PAOK-a, plasman u Europsku ligu pobjedom protiv Kopenhagena. Sve u svemu iz Rijeke nosim puno lijepih uspomena", prisjetio se Lepinjica.

Došlo je vrijeme za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veselim se novom izazovu, želja mi je uvijek bila okušati se u inozemstvu. Njemačka druga liga je kvalitetno natjecanje i prilika za mene da dalje napredujem i razvijam se. Cijela moja nogometna karijera vezana je uz Rijeku, imao sam prilike osvojiti trofeje i mogu reći da sam zadovoljan ostvarenim. Hvala još jednom svima, posebno navijačima na podršci kroz godine, vrijeme je za nove izazove, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo