NA POMOLU VELIKA SENZACIJA: / Barcelona ozbiljno zagrizla za Vatrenog?!

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Senzacija iz Italije! Talijanski Corriere dello Sport piše da je velika Barcelona zagrizla za Marcela Brozovića.

19.12.2015.
12:44
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

U posljednje vrijeme talijanski i britanski mediji pisali su o zainteresiranosti Arsenala i Chelsea za veznjaka Intera i VatrenogMarcela Brozovića. Sad se u lov na Hrvata navodno priključila i Barcelona, javlja talijanski list Corriere dello Sport, a prenosi španjolski Sport, inače jako blizak katalonskom klubu koji zna imat pouzdane informacije.

Barceloni 1. siječnja 2016. godine istječe kazna FIFA-e, te će Arda Turan i Aleix Vidal napokon moći zaigrati za barcelonu. Međutim, aktualni prvak Španjolske i Europe ne miruje već traži nova pojačanja kako bi osvježio momčad za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika konkurencija u veznom redu Barcelone

Tako im je navodno za oko zapeo i Brozović koji u posljednje vrijeme igra sjajno i zabija fantastične golove za Inter. No, postavlja se pitanje bi li za njega uopće i bilo mjesta u veznom redu Barcelone koji je popunjen jakim imenima. Tu su Rakitić,Iniesta, Busquets, Sergi Roberto, Rafinha, čeka se priključenje Arde.

Osim spomenute trojke klubova, za Marcela se zanimaju i Sevilla te Tottenham, a njegova cijena svakim danom raste, zbog sjajnih igara. Španjolci predviđaju da bi Barcelona za njegove usluge trebala izdvojiti oko 25 milijuna eura iako se posljednjih dana u talijanskim medijima češće spominje realnija cifra koja se kreće između 17 i 20 milijuna, a Inter bi za njega tražio 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo