BOMBA IZ ITALIJE: / Engleski velikani zainteresirani za Marcela Brozovića

Image
Foto: AFP, CARLO HERMANN

Veznjak Intera Marcelo Brozović u posljednje vrijeme igra sjajno, a u subotu protiv Udinesea i sinoć u Kupu protiv Cagliarija postigao je spektakularne golove.

16.12.2015.
15:33
AFP, CARLO HERMANN
VOYO logo

Nema sumnje, hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović trenutno je jedan od najboljih igrača Intera i veliki adut trenera Roberta Mancinija. Prije nešto više od dva mjeseca, mediji su pisali kako je Mancini ga tada, pored Guarina, Kondogbije, Mela i Perišića nije vidio u svojim strateškim zamislima, ne više od sjedenja na klupi.

Image
PREKIPJELO MU: /

Marcelo Brozović razmišlja o odlasku iz Intera

Image
PREKIPJELO MU: /

Marcelo Brozović razmišlja o odlasku iz Intera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Brozović je u međuvremenu eksplodirao i zasjao u svom punom sjaju. U posljednjih šest utakmica za Inter, računajući i jučerašnju Kup utakmicu protiv Cagliarija, Brozović je zabio ukupno tri pogotka, a strijelac je bio i u prijateljskom srazu protiv Rusije (pobjeda Vatrenih 3:1). To bi značilo da je Brozović ove sezone ukupno postigao četiri pogotka.

Inter nije pogriješio

Jasno je, stoga, k'o dan da Inter nije pogriješio što je Brozovića doveo na dvogodišnju posudbu i što u njemu vidi budućnost za klub. Mancini je očito jako dobro znao što govori kad je za Brozovića kazao kako je on "kompletni vezni igrač, mladi ali igrač pun talenta koji će postati jedan od najboljih nogometaša".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto je Mancini govorio i za Mateja Kovačića, pa ga je pustio u Real Madrid. No, sličnost između njih dvojice i Mancinijevog tepanja Hrvatima je ta što je i Brozović na meti europskih nogometnih velikana. Prema pisanju talijanskog Calciomercata, Brozović ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zainteresirani su Arsenal i Chelsea od kojih bi Inter za Brozovića tražio 20 milijuna eura, iako bi i 16-17 milijuna bilo dovoljno da ga puste u siječnju sljedeće godine", tvrdi Calciomercato koji podsjeća da je Inter Brozovića doveo u siječnju za osam milijuna eura iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O interesu Arsenala i Chelsea za hrvatskog veznjaka pišu i britanski mediji.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo