MOŽE LI NETKO ZAUSTAVITI JUVE? / Mandžo i Ronaldo vode prvake do nestvarnog rekorda, jedino im Hrvat ove sezone stao na put

Image
Foto: AFP

Teško će netko ove sezone srušiti talijanskog diva s prijestolja.

26.11.2018.
11:15
AFP
VOYO logo

Tko može zaustaviti Juventus na putu prema osmom uzastopnom naslovu prvaka? Pitaju se to gotovo svi talijanski mediji dan nakon što je Napoli odigrao samo 0-0 protiv Chieva na domaćem terenu. Razlika između dva kluba povećana je na osam bodova nakon samo 13 kola. Juve djeluje impresivno ove godine. Još uvijek je bez poraza, a jedino im je bodove skinula Genoa, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

Pobjedom nad SPAL-om uz golove MarijaMandžukića i CristianaRonalda po prvi put ove sezone došao do ovako velike bodovne razlike, a kako navodi Tuttosport ovakva dominacija nikada ranije nije viđena. A slično je i u Europi gdje im je za prolazak u drugi krug potreban još samo bod u ogledu protiv Valencije koji je na rasporedu u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima Hrvata i Portugalca

Najzaslužniji za ovakvu formu momčadi Massimiliana Allegrija svakako je gore spomenuti dvojac. Bivši Vatreni u deset je prvenstvenih nastupa zabio više golova nego lani u njih 32. Povratak u sredinu napada pokazao se kao pun pogodak. Mandžukić je već na šest golova i dvije asistencije, što je za gol više i asistenciju manje u odnosu na cijelu lanjsku sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac s druge strane, nakon lošijeg ulaska u sezonu, opet zabija kao u najboljim danima u Madridu. U 13 nastupa u ligi upisao je devet golova i šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sve to teško da će netko ove godine zaustaviti prvake u pohodu na još jedan domaći naslov. Allegri će pak imati teži zadatak u Ligi prvaka, ali slove kao jedan od glavnih favorita uz Manchester City i Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo