MOURINHO MOŽE ODAHNUTI: / 'Zidaneu iz jednog razloga ne pada na pamet preuzeti United, on sanja o povratku u bivši klub'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United uskoro bi mogao krenuti u potragu za novim trenerom.

2.10.2018.
17:54
AFP
VOYO logo

Posljednjih dana po engleskim medijma jedna je od glavnih tema mogućnost da francuska legenda Zinedine Zidane sjedne na klupu Manchester Uniteda ukoliko uskoro smijene Josea Mourinha nastavi li nizati neuspjehe.

The Sun je objavio kako je klub dao Portugalcu dvije sljedeće utakmice da izvuče momčad iz rezultatske krize. Ne dogodi li se teško da će zadržati posao. U tom bi slučaju navodno Zidane trebao biti taj koji će vratiti momčad na pobjedničke staze. Tako glasi pisanje gotovo svih izdanja na Otoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika želja

Međutim, francuski Le Parisien objavio je drugačiju priči. Prema njima bivši trener Real Madrida sanja o povratku u Juventus, klub čiji je bio član prije odlaska na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrde da Zidane nije zainteresiran za preuzimanje Uniteda jer vjeruje da bi to s obzirom na situaciju u klubu moglo naštetiti njegovoj trenerskoj reputaciji.

Legendarni veznjak pet je godina kao igrač proveo u Torinu i sada se nada da bi se mogao vratiti kao trener. Prema Le Parisienu, dakle, Mourinho može barem malo odahnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo