Sprema se spektakularna ponuda za Ronalda koja se ne odbija?!

Ugledni svjetski mediji javljaju da bogati gazda Monaca Dmitrij Ribolovljev sprema ponudu od 100 milijuna eura za Cristiana Ronalda, kojem je spreman dati godišnju plaću od 20 milijuna eura.

12.6.2013.
12:37
VOYO logo

Tvrdi se da vlasnik Monaca već duže vrijeme prati situaciju oko Ronalda te da smatra kako je nezadovoljan u Realu, a on ga je spreman usrećiti tako što bi ga učinio najplaćenijim svjetskim nogometašem.

Monaco je u ovom prijelaznom roku već potrošio preko 130 milijuna eura i doveo Radamela Falcaa, Jamesa Rodrigueza i Joaoa Moutinha, a navodno će pred Real i Ronalda istresti ponudu koja se teško odbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribolovljev računa i na to da Ronaldo na financijskom planu želi biti uspješniji od Lionela Messija, koji je u veljači ove godine produljio ugovor s Barcelonom do 2018. godine, s osnovnom godišnjom plaćom od 12 milijuna eura.

Ruski milijarder vjeruje da će 'čistih' 20 milijuna eura godišnje usrećiti Ronalda, a da predsjednik Reala Florentino Perez neće odbiti 'okruglih' 100 milijuna za rastanak s najvećom zvijezdom madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribolovljev računa na još jednu stvar - svim igračima koji su došli u Monaco je menadžer Jorge Mendes, čovjek koji brine o karijeri Ronalda, pa vjeruje da će uz njegovu pomoć napraviti spektakularan transfer i srušiti rekord najvećih transfera u povijesti.

1. Cristiano Ronaldo (Man United-Real Madrid) £80m 2. Zlatan Ibrahimovic (Internazionale-Barcelona) £56m 3. Kaka (Milan-Real Madrid) £55m 4. Hulk (Porto-Zenit St P'burg) £52m 5. Radamel Falcao (Atletico Madrid-Monaco) £50m Fernando Torres (Liverpool-Chelsea) £50m 6. Neymar (Santos-Barcelona) £48.6m 7. Zinedine Zidane (Juventus-Real Madrid) £48m 8. Falcao (Porto-Atletico Madrid) £41m 9. James Rodriguez (Porto-Monaco) £38.5m 10. Sergio Aguero (Atletico Madrid-Manchester City) £38m 11. Luis Figo (Barcelona-Real) £38m 12. Hernan Crespo (Parma-Lazio) £35.5m

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo