MODRIĆ OTVORIO DUŠU: / 'Mislim da je sve ovo što mi se događa velika nepravda, ali vjerojatno tu ima i neke moje krivice'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Progovorio je najbolji hrvatski nogometaš o predstojećem Svjetskom prvenstvu

28.5.2018.
16:53
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski veznjak Luka Modrić proživljava ponajbolje trenutke karijere, s Real Madridom uzeo je treći uzastopni naslov prvaka Europe, a tek slijedi veliki izazov i Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Pohvale na njegovu igru stižu sa svih strana, a on je sada usredotočen na reprezentaciju.

Želi ozbiljan rezultat u Rusiji

ĆIRO ZA NET.HR: ‘Real je Bog spasio od Salaha, Ronaldo je napravio pi*dariju, a Scholes nema pojma. Ma nek’ ide, uf, sad bi rekao gdje’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ključ je da budemo kao jedno, da se borimo kao jedno, jer samo tako možemo nešto napraviti. Treba nam i podrška naših navijača, nadam se da ćemo je imati, ali najbitnije je da napravimo dobru atmosferu u reprezentaciji, da je međusobno izgradimo u kampu. Vjerujem da će onda doći i rezultati. Stvarno bi bila šteta da ova generacija ne napravi neki ozbiljan rezultat na velikom natjecanju. Ali vidjet ćemo", rekao je hrvatski reprezentativac u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je unatrag godine dana bio u Hrvatskoj pod povećalom javnosti, ali ne samo zbog partija na terenu. Naravno, riječ je o njegovom svjedočenju na suđenju braći Mamić i ostalima za izvlačenje novca iz Dinama. Te stvari, ne ometaju hrvatskog veznjaka.

Savjest mu je čista

VIDEO KOJI OBJAŠNJAVA SVU GENIJALNOST LUKE MODRIĆA: Možda vas ovo uvjeri da nema boljeg veznjaka od hrvatskog kapetana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne ometaju me, mislim da to pokazujem na terenu. I svojim igrama u kvalifikacijama i u Real Madridu pokazao sam da me to ništa ne ometa. Znam da mi je savjest čista, to je meni najbitnije. Mislim da je sve ovo što mi se događa velika nepravda, ali što je tu je, vjerojatno tu ima i neke moje krivice, no dobro... Ponavljam, najbitnije je da mi je savjest čista i da mi te stvari ne smetaju i ne utječu na moju izvedbu na terenu", govori Modrić koji se nada da će navijači biti uz Vatrene u Rusiji.

"Uvijek smo govorili da nam je bitna navijačka podrška i nadam se da će biti uz nas, ali najbitnije je ono što mi radimo na terenu, s podrškom ili bez nje. Vjerujem da ćemo je imati, no presudno je da se mi skupimo, da budemo kao jedno, što je bio slučaj u posljednjim utakmicama kvalifikacija s Ukrajinom i Grčkom", rekao je između ostalog Modrić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo