velikani sve zainteresiraniji /

'Modri' su postali 'vruća roba': Na Maksimiru sinoć bili skauti 18 klubova, a u fokusu nije samo Olmo!

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tuttosport javlja da je Milan još jednom pratio Olma za kojeg bi Dinamo mogao dobiti oko 30 milijuna eura, no u fokusu su bili i drugi igrači

8.3.2019.
15:36
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon velike pobjede protiv Benfice u prvoj utakmici 1/8 finala Europske lige, Dinamo se nalazi na korak od četvrtfinala tog natjecanja. 

Koliko su modri pažnje privukli svojim maestralnim izvedbama u Europskoj ligi ove, možda najbolje govori podatak kako su susret sinoć s maksimirskih tribina pratili skauti čak 18 europskih klubova. Potvrđeno je da su svoje predstavnike imali Manchester United, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Fulham, Napoli, Inter, Slavia Prag, Sampdoria, Bayer Leverkusen, Barcelona, Wolves, Sassuolo, Bordeaux, Lille, Atletico Madrid, Juventus i Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina ih je stigla zbog Danija Olma i Joaa Felixa, dvojice mladića koji su među najtalentiranijim nogometašima svijeta.

Tuttosport javlja da je Milan još jednom pratio Olma za kojeg bi Dinamo mogao dobiti oko 30 milijuna eura, što bi bio najveći transfer u povijesti kluba s Maksimira. Međutim 20-godišnji Katalonac nije jedini dinamovac koji je zanimljiv slavnom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanov skaut gledao je i veznjake Amera Gojaka, Ivana Šunjića i Nikolu Moru, a Dinamo bi za njih trojicu mogao dobiti oko 40 milijuna eura. 

Milanu je zanimljiv i junior Antonio Marin, ali on sinoć nije dobio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo