kakav bi to tandem bio! / Messi i Ronaldo skupa u momčadi?! Argentinac se raspitivao o MLS-u, Beckham želi spojiti dva genija!

Image
Foto: AP Images/SPlash/Gulliver Images

Messi svih 15 godina profesionalne karijere igra u Barceloni, a najnovije informacije govore da bi mogao zaigrati u SAD-u

22.3.2019.
19:14
AP Images/SPlash/Gulliver Images
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti u lipnju će napuniti 32 godine sad se već lagano postavlja pitanje dokad će trajati na ovakvoj razini i hoće li u Barci biti do završetka karijere ili će tražiti nove izazove.

Messi svih 15 godina profesionalne karijere igra u Barceloni, a najnovije informacije govore da bi mogao zaigrati u SAD-u kada je napusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, pitao me i raspitivao se o MLS-u. Razgovarali smo o tome, a Leo je zanimalo američko prvenstvo", otkrio je njegov suigrač iz reprezentacije Pity Martinez, koji je od siječnja igrač Atlante Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je do sada u karijeri odigrao ukupno 857 utakmica i zabio 683 gola, uz 32 osvojena trofeja, a rekordnih pet puta je dobivao Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša svijeta. 

Zanimljiv podatak je kako je David Beckham vlasnik Miamija i njegov je san imati u momčadi Ronalda i Messija ako njih dvojica odluče doći u MLS. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo