MATJAŽ KEK OTKRIO PROBLEME UOČI DINAMA PA KOMENTIRAO NAJVEĆI HRVATSKI DERBI: / 'Hajduk je zasluženo pobijedio'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

"Neću govoriti o Dinamu, mi se moramo staviti u red", rekao je Matjaž Kek.

19.2.2018.
16:48
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke ovog su vikenda poraženi od Osijeka, ali ovaj vikend ih ponovno očekuje veliki susret - u nedjelju na Rujevicu stiže lider prvenstva zagrebački Dinamo.

"Naša velika želja je pobijediti Dinamo u nedjelju. Ne sumnjam u nijednom trenutku u ovu momčad, prvenstveno je na nama da što prije uigramo naše redove i pružimo svoj maksimum. Bodovi nam trebaju", rekao je trener Rijeke je Matjaž Kek u emisiji "Pod stijenama Kantride".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Župarića koji je isključen, sigurno otpada Kvržić zbog ozljede"

Otkrio je i probleme s ozljedama.

GRADSKI VRT SLAVI: Osijek uz dramu na kraju utakmice svladao Rijeku u malom derbiju i preskočio prvake na ljestvici

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz Župarića koji je isključen, sigurno otpada Kvržić zbog ozljede, vidjet ćemo na koliko dugo. Mogao bi u momčad upasti Črnic, jako je dobro odigrao protiv Istre, bilo je u planu da uđe i protiv Osijeka, ali nam je isključenje poremetilo planove. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Hrvatske trenutno je na četvrtom mjestu tablice Prve HNL s 38 bodova. Ispred njih je Osijek s 39, Hajduk sa 44 te Dinamo s 53 boda.

"Neću govoriti o Dinamu, mi se moramo staviti u red"

"Neću govoriti o Dinamu, mi se moramo staviti u red, poboljšati u svim segmentima. Moramo vjerovati u rad, sistem, žrtvu. A onda možemo o Dinamu. Čim netko ima devet bodova prednosti, to je znak kvalitete", rekao je Kek i dotaknuo se i najvećeg hrvatskog derbija u kojemu je Hajduk pobijedio Dinamo na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TENZIJE NAKON DERBIJA, GUŽVA U TUNELU: Kek se ispričao zbog sukobljavanja, Zekić opleo po svojim igračima

"Tipičan tvrd, agresivan derbi, u ambijentu derbija. Obje su momčadi imale šanse, a Hajduk je zabio, a kad zabiješ, a protivnik ne zabije, pobjeda je zaslužena", rekao je Kek. "Više sam to gledao u kontekstu nogometa i našeg sljedećeg protivnika", objasni je i dodao kako ne želi komentirati nastupe bivših igrača Rijeke koji su aktivno sudjelovali u derbiju - Lešković i Gavranović. "Puno bivših igrača Rijeke igra u Europi, tako da bi komentiranje bivših igrača trajalo puno. Ne bih komentirao igrače koje ne vodim", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo