MARKO PJACA OTVOREN I SIGURAN U SEBE: / 'Želim biti budućnost ovog kluba'

Image
Foto: Screenshot
10.2.2017.
21:19
Screenshot
VOYO logo

Pjaca je igrao do 89. minute susreta protiv Crotonea u kojem je Juventus, uz pogodak Marija Mandžukića, slavio 2-0 pobjedu u dvoboju 18. kola talijanskog prvenstva.

'Bilo je teško pauzirati'

"U posljednjim sam mjesecima mnogo naučio o talijanskom nogometu, shvatio da je Juventus velik klub nevjerojatne povijesti na koju može biti ponosan i klub koji uvijek traži pobjedu. Ovdje su igrali mnogi prvaci i svi su oni primjer iz kojih se može učiti", siguran je Pjaca i svjestan da mora 'iskoristiti svaku priliku kako bi napredovao kao igrač i postao važan nogometaš Juventusove sutrašnjice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda bi ta prilika stigla i ranije da nije bilo ozljede koja ga je unazadila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško, uvijek je tako kad ste 'vani', a željeli biste igrati. Sada se osjećam bolje i sretan sam, a to je ono što je najvažnije. Svi igrači uvijek bi željeli igrati, a tako sam se i ja osjećao u tri mjeseca koja sam bio prisiljen pauzirati. Nadam se da ću sada igrati više. Omiljena pozicija? Volim biti na lijevoj strani."

Prijatelj Mandžukić

Govorio je Pjaca i o Mandžukiću i koliko mu je on pomogao pri dolasku u Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo sjajan odnos. Dobro ga poznajem iz reprezentacije, a mojim smo dolaskom u Torino odmah i postali prijatelji. Mnogo mi pomaže i izvan travnjaka, zahvalan sam mu na tome. Svakodnevno razgovaramo, a njegovi savjeti pomažu mi na treninzima i tijekom utakmica", zaključio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo