NOVOSTI S POLJUDA / Marko Livaja se potpuno promijenio, Gattuso je nemilosrdan

Image
Foto: Luka Batelić/PIXSELL

Livaja je posljednju sezonu odigrao slabije, pa se postavlja pitanje kakav će biti u novoj?

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

28.6.2024.
11:04
Luka Batelić/PIXSELL
VOYO logo

Hajdukova momčad pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa žestoko trenira za novu sezonu, u kojoj će opet napasti titulu prvaka Hrvatske. Sljedeće godine Splićanima je okruglih 20 od kad su posljednji put, još tamo daleke 2005., osvojili posljednji naslov prvaka.

Image
Kuha se na Poljudu /

Slovenci tvrde: Hajduk je zainteresiran za Kekovog ključnog igrača

Image
Kuha se na Poljudu /

Slovenci tvrde: Hajduk je zainteresiran za Kekovog ključnog igrača

Mnoge zanima odgovor na pitanje kako Marko Livaja podnosi tempo koji je strogi Gattuso nametnuo? Sportske novosti pišu kako im izvori s Poljuda kažu da Livaja trenira bolje nego ikad i da je silno motiviran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gattusov dolazak ga je očito dodatno inspirirao, probudio nadu da bi možda predstojeća sezona mogla biti “ta” koja će donijeti titulu na Poljud", stoji u tekstu Sportskih novosti.

Livaja je posljednju sezonu odigrao bitno slabije nego prethodne dvije pa se postavlja pitanje - kakav će Marko biti u novoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što se zna jest da ga Gattuso vidi u ulozi “desetke”, polušpice ili drugog napadača. I zato sa sportskim direktorom Nikolom Kalinićem žestoko radi na tome da na Poljud dovede bosanskohercegovačku superzvijezdu Edina Džeku ili Diona Belju.

Istina, Džeko ima 38 godina, ali i dalje je u stanju u sezoni zabiti više od 20 golova. Iako, prema posljednjim informacijama, Dion Beljo je, pak, bliže Dinamu nego Hajduku, ali to ne znači da će se priča tako i završiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko je u prošloj sezoni u prvenstvu Turske zabio 25 golova, a tamošnja je liga neupitno jača od naše, pa bi ga Gattuso, ali i svi ostali na Poljudu, rado vidjeli u bijelom dresu.

Vrijedi spomenuti kako je Gennaro Gattuso debitirao na klupi Hajduka pobjedom 3-0 protiv mostarskog Veleža u trening-utakmici koja je odigrana na pomoćnom terenu Poljuda prije 4 dana, a Livaja je zabio 2 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo