IMA LI ZA NJEGA MJESTA? / Marca se raspisala o Budimiru: 'Za 11 minuta je natjerao Dalića da se zapita'

Image
Foto: Profimedia

Odličnu večer imao je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir koji je bio dvostruki strijelac

21.10.2023.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Odličnu večer imao je hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir koji je bio dvostruki strijelac u pobjedi Osasune 2-0 protiv Granade, u prvom dvoboju 10. kola španjolske LaLige.

Image
NAMEĆE SE IZBORNIKU /

Fenomenalni Budimir s dva pogotka donio pobjedu Osasuni nad Granadom

Image
NAMEĆE SE IZBORNIKU /

Fenomenalni Budimir s dva pogotka donio pobjedu Osasuni nad Granadom

Budimir je prvi pogodak postigao u 11. minuti, kad je odlično reagirao na dodavanje Avile, primio loptu u kaznenom prostoru i svladao gostujućeg vratara Ferreiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Za drugi gol je 32-godišnji napadač prvo izborio kazneni udarac, a onda ga u 59. minuti sigurnim udarcem realizirati za konačnih 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S dva je gola Budimir došao do četiri pogotka u novoj sezoni LaLige.

Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić jedno je vrijeme redovno pozivao napadača Osasune u reprezentaciju, ali to nije napravio još od prvenstva u Katru, kada se odlučio okrenuti mlađim snagama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O toj temi se raspisala i ugledna španjolska Marca.

'Nije igrao za Hrvatsku, no za 11 minuta je natjerao Dalića da se zapita'

"Navijači na El Sadaru (Osasuninom stadionu, op. a.) imali su sreću prvi uživati u La Ligi nakon reprezentativne pauze. Budimir nije igrao za Hrvatsku, no trebalo mu je samo 11 minuta da natjera svog izbornika Zlatka Dalića da preispita svoju odluku", piše Marcin novinar Angel Rodriguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguez je i pohvalio tandem Avila-Budimir. "Argentinac i Hrvat sudjelovali su u oba pogotka. Chimy je asistencijama pokazao svoju klasu, a Budimir je jasno dao do znanja da je pravi centarfor, opsjednut golovima", stoji u tekstu.

S druge strane, o samom Budimiru je pisao Imanol Zozaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su sretni dani za Budimira u Osasuni. Hrvatski nogometaš, koji je nedavno produljio ugovor na još dvije godine, to je i pokazao protiv Granade, postigavši dva gola koja su Osasuni donijela prvu pobjedu na El Sadaru u dosadašnjem tijeku sezone", piše Zozaya i dodaje:

"Budimir je bio izvor opasnosti za gol Granade. Nije iskoristio prvu priliku u drugom poluvremenu, ali u drugoj nije zakazao. Realizirao je jedanaesterac koji je sam iznudio. 'Budi' tako ima četiri pogotka u prvenstvu, a s golom u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu učvrstio se kao najbolji strijelac Osasune."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo