MANDŽUKIĆU MEDIJI SIPAJU KOMPLIMENTE SA SVIH STRANA SVIJETA: / 'Terorizirao je Carvajala. Odigrao je perfektno'

Image
Foto: AFP

Svi svjetski mediji složni su u tome kakvu je utakmicu odigrao Hrvat u redovima Juventusa.

12.4.2018.
10:19
AFP
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić odigrao je sjajnu utakmicu protiv Real Madrida u drugoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Juve je bio na pragu senzacije, a za to je bio najzaslužniji upravo naš reprezentativac s dva pogotka glavom. Svladao je Keylora Navasa u 2. i 37. minuti.

MANDŽUKIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: ‘Da sam na njegovom mjestu opalio bih suca i Ronalda te otišao s ove grozote od stadiona’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabio je Realu u Madridu četiri gola u pet utakmica. Zabio im je i u finalu u Cardiffu, pa onda i dva jučer. No, osim golova, Mandžukić je pomagao u obrani, pokazao je veliko srce i volju. Odigrao je perfektnu utakmicu", piše tiražni talijanski Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football Italia nagradila ga je s ocjenom 8.5 te je bio najbolji igrač u svojoj momčadi. Iza njega je bio Blaise Matuidi s osmicom. Na portalu Sofascore, Mandžukić je dobio 8.1, a sljedeći najbolji u Juveu bio je Douglas Costa sa 7.4. I popularni nogometni portal WhoScored ima zvjezdicu uz ime hrvatskog napadača. Dobio je ocjenu 8.6, a bio je daleko najbolje ocijenjeni igrač uzvratne utakmice četvrtfinala.

DVA AKTERA SPORNOG KONTAKTA: Samo oni znaju što se točno dogodilo, a obojica su iznijela svoju stranu priče

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pospremio je svoje i pobrinuo se da Juventus zaboravi na Dybalu. Terorizirao je Carvajala u počeku, ali bio je sretan jer nije dobio drugi žuti", piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slabo je odigrao protiv Beneventa, ali stvarno se zna nametnuti u velikim utakmicama. Već je osvojio Ligu prvaka i znao je igrati sa snagom i smirenošću te je iskoristio slabosti u obrani Madriđana", smatra ESPN koji ga je nagradio s još jednom osmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo