MANDŽUKIĆ JE JEDNOSTAVNO POSEBAN: /

'Nikad neće postavljati pitanja oko svoje pozicije niti se žaliti. Nema puno takvih'

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić dobio je silne pohvale talijanskih medija nakon što je u dvoboju trećeg kola Lige prvaka donio pobjedu Juventusu protiv Sportinga pogotkom u 84.

20.10.2017.
16:41
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Ugledna Gazzetta dello Sport je, primjerice, napisala da Mandžukić redovito spašava Juventus u trenucima kad se momčad muči, dok je torinski Tuttosport dodao kako je hrvatskog napadača zabranjeno izostavljati iz sastava.

'Ima sjajan odnos s Allegrijem'

Pohvale na Mandžukićev račun je u intervjuu za portal Calciomercato sipao i Giacomo Branchini, ugledni nogometni agent, koji je surađivao i na transferu našeg napadača iz Atletico Madrida u Juventus prije dvije godine. Mario i ove sezone najčešće igra na mjestu lijevog krila, a premda mu to nije prirodna pozicija, s nje je ove sezone upisao tri gola i dvije asistencije, a još je jedan gol dodao igrajući klasičnu špicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario nikad neće postavljati pitanja oko svoje pozicije, niti će se ikada žaliti zbog pretrčanih kilometara. Njemu je najvažnije da igra, neovisno o poziciji, a mislim da nema puno igrača koji mogu igrati na toliko mjesta u momčadi. Trener Allegri zna kako izvući najbolje iz njegovih kvaliteta. Nije tajna da njih dvojica imaju sjajan odnos", istaknuo je Branchini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo