MAMIĆEVA REAKCIJA KAD JE SAZNAO DA ĆE DINAMO IGRATI S TOTTENHAMOM: / 'Neću sad ki bi da bi, možda sam prizvao Mourinha'

Image

Nakon što je Dinamo doznao svoje protivnike oglasio se trener Modrih Zoran Mamić

26.2.2021.
14:03
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u osmini finala Europske lige igrat će protiv Tottenhama odlučeno je na ždrijebu koji je u petak održan u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu. U ovoj fazi natjecanja nije bilo nositelja, a međusobno su mogli igrati i klubovi iz istih zemalja.

Londonski sastav je na putu do osmine finala izbacio Wolfsberger sa 4:1 i 4:0. Prvu utakmicu osmine finala Modri će igrati 11. ožujka u Zagrebu, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Dinamo doznao svoje protivnike oglasio se trener Modrih Zoran Mamić.

"Veselimo se utakmici, dobili smo atraktivnog protivnika, ali ne znamo koja je situacija s domaćinstvima s obziorm na stanje u Engleskoj. Znamo ih, često su na televiziji i puno smo ih gledali pa ćemo biti dobro pripremljeni. Neću sad ki bi da bi, dobili smo Tottenham i trebamo se fokusirati na to. Sad nam slijedi HNL pa ćemo o tome razmišljati", rekao je Mamić nakon što je završio ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JEDAN ENGLESKI MEDIJ VEĆ POKAZAO VELIKO NEPOŠTOVANJE PREMA DINAMU: /

Drugi ovaj dvoboj zovu 'derbi Luke Modrića'

Image
JEDAN ENGLESKI MEDIJ VEĆ POKAZAO VELIKO NEPOŠTOVANJE PREMA DINAMU: /

Drugi ovaj dvoboj zovu 'derbi Luke Modrića'

Upoznao sam Mourinha

"On je top 3 svjetskih trenerskih imena i to je privilegija. Međutim, ne igramo ni ja ni on, vjerujem da možemo pružiti dobar nogomet, a znam da neće biti lako. Ne bih se usudio komentirati Mourinha, on je preveliki trener da bih rekao bilo što negativno u njemu. Nije jednostavno sve posložiti, ali radi se o velikom treneru i ekipi", rekao je Mamić pa dodao:

"Imao sam privilegiju upoznati Mourinha, imamo zajedničke fotografije. Od njega se može puno naučiti, a kad već njega spominjemo, jučer sam ga citirao na sastanku prije utakmice. Možda sam ga i prizvao. Rekao sam da je jednostavnost - genijalnost, a kompliciranje je skrivanje iza neznanja", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ovo uzimamo kao nagradu za sve što smo napravili u ovoj sezoni. Veselimo se svakoj utakmici i izazovu i želimo pružiti što bolju utakmicu. Neki pojedinci su prije dvije godine osjetili ovakvu utakmicu, ali nije to presudno ni da će promijeniti nešto. Imamo dobro izbalansiranu ekipu i želja je da svi ostanemo zdravi do te utakmice, pružimo što bolji otpor. Želimo im zadati puno glavobolje i da možemo napraviti dobar rezultat", rekao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo