SANTIAGO BERNABEU POKLONIO SE LUKI / Modrić u savršenoj noći pokazao kakav je gospodin: 'Pratim ih zbog prijatelja Matea. Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić dobio ovacije Santiago Benabeuaa: 'Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime'

13.4.2022.
6:25
Profimedia
VOYO logo

Jednostavno predivno! Rečenica je koja tako savršeno opisuje igru Luke Modrića. Jučer je maestro briljirao u trileru protiv Chelseaja za polufinale Lige prvaka u Madridu i ponio epitet najboljeg igrača utakmice. Više o spektakularnom dvoboju čitajte - OVDJE.

Image
LUKA JE REAL MADRID /

Modrića proglasili igračem utakmice, a on se javio na Twitteru i raspametio navijače diljem svijeta

Image
LUKA JE REAL MADRID /

Modrića proglasili igračem utakmice, a on se javio na Twitteru i raspametio navijače diljem svijeta

Luka je doživio predivnu nogometnu noć. Real je prošao dalje nakon drame i povratka, on je ponio i službenu nagradu za najboljeg igrača utakmice. Navijači su klicali njegovo ime, a on je nakon dvoboja s najtežim suparnikom za njega pokazao i kakav je gospodin, nahvaleći i Chelsea, pohvalivši navijače, spomenuvši i svog kuma Matea Kovačića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Twitter se užario na upis imena Luke Modrića. Epiteti samo pljušte, proglašavaju ga najvećim veznjakom u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predaja nije opcija", istaknuo je Luka i zapalio društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sjajna utakmica na Bernabeuu'

"Opet je nevjerojatna noć, sjajna utakmica na Bernabeuu. Pokazali smo veliki karakter, navijači su nas digli, dali nam dodatnu snagu da vjerujemo u prolaz. Na kraju se to i dogodilo. Ovo je poraz koji ima jako sladak okus, patili smo, bili smo mrtvi, ali zabili smo taj gol. Predaja nije bila opcija. Ne mogu reći da smo odigrali slabu utakmicu, ali oni su iskoristili svoje šanse i imali prednost. Mislim da i kod 0:3 nismo mi nešto igrali loše, ali Chelsea je odigrao fantastično i ostalo nam je jedino da se borimo do kraja. Bili smo uvjereni da možemo preokrenuti rezultat. Trener je napravio neke izmjene koje su donijele preokret u igri i presretni smo'', rekao je Modrić nakon senzacionalne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Chelsea je za mene najteži suparnik'

''Ovo natjecanje naginje te, gura da igraš ključne role. Navikli smo patiti. Chelsea je za mene protivnih protiv kojeg je najteže igrati, sigurno, znam što pričam, poznajem ih, pratim ih zbog svog prijatelja Matea. To nam se često događalo već s njima.  Bayern, Juve, Ajax, još puno utakmica, Schalke... Danas je opet bila noć patnje, bitno je da smo prošli. Pokazali smo karakter i ovo je pobjeda cijele momčadi'', rekao je veznjak kojem je Bernabeu priredio ovacije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime, cijenim naklonost, od prvog dana kada sam stigao ovdje, pokušavam to vratiti na terenu pomažući momčadi i pobjeđujući.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića su pitali o budućnosti u Realu i koga želi u polufinalu, Atletico ili City.

"Vidjet ćemo, moramo dobiti sve do kraja. Idem korak po korak, iz godine u godinu i vidjet ću kako se osjećam i koliko još mogu igrati na ovoj razini. Što se tiče protivnika u polufinalu, jako teško pitanje. Ako želite osvojiti Ligu prvaka, morate pobijediti sve momčadi, nije važno. Obje su jake momčadi, važno je da smo u polufinalu'', zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo