APSOLUTNA LUDNICA ZBOG MARKA PJACE: / Hrvat sletio u Torino i izazvao opću histeriju

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Marko Pjaca rano ujutro sletio je u Torino kako bi obavio formalnosti i potpisao ugovor s Juventusom. Hrvatski reprezentativac u Torinu je dočekan poput velike zvijezde.

21.7.2016.
12:13
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Već danima se priča samo o transferu Marka Pjace u Juventus. Jučer se Vatreni na najbolji mogući način oprostio od svog Maksimira, od Dinama. Pjaca je bio junak Dinamovog prolaza u 3. pretkolu Lige prvaka protiv Vardara (3-2, ukupnih 5-3) zabivši dva pogotka, oba iz kaznenog udarca.

NOVOPEČENI MILIJUNAŠ: Talijanska Gazzetta otkrila je kolika će biti Pjacina primanja u Juventusu

Njegov Maksimir nagradio ga je ovacijama prilikom izlaska iz igre u 85. minuti utakmice. Pjaca je nakon odličnih igara na Euru u Francuskoj zagolicao maštu velikana poput Liverpoola, Borussije Dortmund, Napolija i Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JAVIO SE PJACA NAKON POSLJEDNJE UTAKMICE ZA DINAMO: Modri junak briljirao izjavom nakon susreta

Odbijeni Liverpool i Napoli

Dinamo je prvo odbio ponudu Liverpoola od 15 milijuna eura jer su u Maksimiru postavili najnižu granicu od 20 milijuna. Nakon toga, Napoli je krenuo po Pjacu, ali krilni napadač je odbio ponudu Napolitanaca jer mu je želja bila zaigrati ili u Milanu ili u Juventusu. Nakon što su u posljednjem finišu transfer utrke ostali Milan i Juventus, Pjaca se lomio i odlučio da u ovom slučaju želi otići u klub u kojem bi igrao Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogati petogodišnji ugovor

Čelnici "Stare dame" iskoristili su Pjacinu želju i na kraju dogovorili njegov transfer na stadion Juventusa. Transfer Pjace u Juventus vrijedan je oko 23 milijuna eura. Pjaca, nakon što prođe liječnički pregled u Juveovom modernom centru J-Medical, potpisat će vrijedan petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je njegov transfer odjeknuo u Torinu i cijeloj Italiji najbolje svjedoči sva sila okupljenih novinara, fotoreportera i navijača. Sve je izgledalo kao da je riječ o nekoj megazvijezdi poput Messija, Ronalda ili Pogbe. Da, Hrvat je u Torinu dočekan poput velike zvijezde. Iako još nije odigrao ni minutu za prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo