'UHVATILI' SMO GA / Fantastični Lovro Majer na meti Barcelone i Liverpoola, može postati najskuplji hrvatski nogometaš ikad: 'Ne zamaram se time, samo uživam u nogometu i kao takav najbolje igram. Stvari idu u dobrom smjeru'

Image
Foto: Screenshot: Net.hr

Kratko smo sinoć u mix zoni porazgovarali s Lovrom Majerom, Vatrenim kojem se smiješi transfer karijere

23.9.2022.
16:38
Screenshot: Net.hr
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je ubilježila bitnu pobjedu u 5. kolu Lige nacija na Maksimiru protiv Danske 2-1. Junak utakmice bio je Lovro Majer koji je maestralno izvan boxa zabio za pobjedu samo minutu nakon što je ušao u igru i vrlo brzo, ekspresno nakon golčine Eriksena za 1-1.

Image
PITALI SMO IZBORNIKA /

Jesmo li odigrali posljednju utakmicu na Maksimiru? 'To nitko nije rekao, ali jedini smo u Europi igrali pred praznom tribinom'

Image
PITALI SMO IZBORNIKA /

Jesmo li odigrali posljednju utakmicu na Maksimiru? 'To nitko nije rekao, ali jedini smo u Europi igrali pred praznom tribinom'

U fokusu, žele ga velikani

Majer je u ovom rujanskom, odlučujućem dijelu Lige nacija za rasplet po grupama u posebnom fokusu jer bi mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš ikad. Prema pisanju FootMercata od prije nekoliko dana Barcelona je zainteresirana za Lovru Majera, a njegov matični Rennes za njega je, prema još doduše neslužbenim informacijama, izvjesio cijenu od 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu, Majer vrijedi 20 milijuna eura, no Rennes u ovom trenutku smatra kako Lovro vrijedi tri puta više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid i Diego Simeone htjeli su ga ovog ljeta, ali sad su se Katalonci umiješali u priču i, čini se, ne samo oni. Naime, i engleski Liverpool je ozbiljno zagrizao za Majera. Prema javljanju Express.co.uk-a Majer je odgovor na sve molitve Jurgena Kloopa u veznom redu i Nijemac ga navodno jako želi, isto kao i Xavi u Barci.

Redsi se muče

Ove sezone, Redsi se muče u fazi diktiranja i kontrole igre, dakle u veznom redu, srcu svake momčadi, a upravo ih je dobra igra u veznom redu i krasila posljednjih godina. Unatoč njegovom stabilnom početku života na Anfieldu, Thiago Alcantara je izrastao u iznimno utjecajnog igrača pod Kloppom i njegova odsutnost se itekako osjeti, jer više ne igra nego što igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolac nije upisao nastup u Premier ligi otkad je prošlog mjeseca zbog ozljede koljena šepao na otvaranju Liverpoolove sezone protiv Fulhama. Fabinho, Harvey Elliott i James Milner stavljani su u momčad češće nego inače, dajući različite rezultate.

Iako je Arthur Melo potpisan na jednosezonsku posudbu iz Juventusa na dan krajnjeg roka, zabrinutost zbog tjelesne spreme dovela ga je do toga da igra samo nekoliko minuta dok želi vratiti oštrinu tijekom međunarodne pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lijepo mi je čuti za interes, da nešto dobro radim'

Kasno sinoć u mix zoni na trenutak smo uhvatili Lovru Majera i postavili mu par pitanja.

Pišu strani mediji da te želi Barcelona, da je Rennes stavio cijenu od 60 milijuna eura. Kako komentiraš to da si u strašnom fokusu medija i nogometnih velikana i stvara li ti to pritisak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije na meni da to komentiram, meni osobno je lijepo čuti, drago mi je čuti da nešto dobro radim, da stvari idu u smjeru u kojem želim, dobrom smjeru", kazao nam je Lovro Majer kojeg očito čeka, kojem se smiješi transfer karijere.

"Ne obazirem se na to, ne gledam na to kao na neki presing nego pokušavam iz toga izvući najbolje što mogu i još jaču motivaciju", dodao je Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Idemo po pobjedu u Austriji'

Jesi li svjestan da bi mogao postati najskuplji hrvatski nogometaš ikad?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o tome niti se zamaram time. Ne bavim se ciframa, igram svog nogomet i uživam i mislim da takav pružam svoje najbolje partije i najbolja verzija sam takav samog sebe".

Kakva su očekivanja protiv Austrije u nedjelju u Beču?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo po pobjedu i vidjet ćemo, u dobroj smo situaciji i idemo dati sve od sebe. Vjerujem da će biti sve super".

Pogledajte u prvom priloženom videu gore kako je to izgledalo sinoć u mix zoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo