Dobra vijest za hrvatski nogomet: Četiri europska velikana žele dovesti Vatrene

Ivan Perišić, Dejan Lovren i Ivan Strinić nalaze se na meti europskih velikana i sasvim je izgledno da oni narednih tjedana nađu novog poslodavca.

4.7.2014.
13:49
VOYO logo

Krajem lipnja Perišićev agent Tonči Martić sastao se sa sportskim direktorom Napolija Riccardom Bigonom, a nepunih tjedan dana kasnije rekao je kako je novi sastanak na pomolu.

"S Napolijem sam zakazao novi sastanak. Za Hrvata je živjeti i igrati u Italiji uvijek posebno", rekao je Martić za Radio CRC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je Martić i da li je istina da Perišića Napolijev trener Rafa Benitez želi dovesti čim prije?

"Ne znam, nisam nikad razgovarao s njime, ali ako ga Napoli zaista želi definitivno bi me trebao nazvati. Ja samo mogu reći da sam jako zadovoljan što je momčad poput Napolija zainteresirana za igrača. Sada bi trebali povući odlučujući potez."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren iz Southamptona može na više destinacija, a najviše zainteresirani su Arsenal i Liverpool. U Arsenalu razmišljaju o ponudi teškoj 30 milijuna funti za dvojicu nogometaša za Southamptona, Dejana Lovrena i Morgana Schneiderlina, dok su isto vrijeme iz Liverpoola povisili ponudu za hrvatskog braniča i ponudili čak 20 milijuna funti.

Roma nije jedini talijanski klub koji u svoje redove tijekom ljeta dovesti hrvatskog nogometaša Ivan Strinića (26). Konkurenciju rimskom klubu čini Juventus. Gazzetta dello Sport piše da je Juventus spreman platiti Strinićevu tržišnu vrijednost koja se kreće oko 4.5 milijuna eura,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo