SPEKTAKL U LIGI PRVAKA / Mario Pašalić načeo Manchester United na Old Traffordu, Ronaldo zaključio ogroman preokret

Image
Foto: Profimedia

Dejan Lovren bio je kapetan Zenita večeras. Nažalost, izgubili su od Juventusa 1:0

20.10.2021.
23:08
Profimedia
VOYO logo

Manchester United velikim je preokretom pobijedio Atalantu u derbiju večeri Lige prvaka. Utakmica je završila rezultatom 3:2, s tim da je na poluvremenu bilo 0:2 za goste iz Bergama.

Prvi gol na susretu zabio je hrvatski reprezentativac Mario Pašalić. Zappacosta je odlično centrirao loptu s desne strane, a Pašalić je u sredini bio na pravom mjestu i poslao loptu u mrežu. Pogledajte taj gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI ŠOKIRAO OLD TRAFFORD /

Pogledajte kako je Mario Pašalić zabio velikom Manchester Unitedu

Image
VATRENI ŠOKIRAO OLD TRAFFORD /

Pogledajte kako je Mario Pašalić zabio velikom Manchester Unitedu

Do kraja prvog dijela bilo je već 0:2. Odlično je nakon kornera u sredini skočio turski stoper Demiral i poslao loptu u mrežu te izazvao muk na Old Traffordu.

No nakon toga je uslijedio veliki preokret. Marcus Rashford pogodio je u 48. minuti, poravnao je Harry Maguire, da bi posao dobršio u 81. minuti Cristiano Ronaldo. Luke Shaw pogodio ga je u trepavicu i Portugalac je junak po tko zna koji put u Ligi prvaka. Njegov gol za pobjedu pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivi Villarreal, Kovačić na klupi

Manchester United (šest bodova) je preskočio Atalantu (četiri boda) na ljestvici, a s Talijanima se izjednačio Villarreal koji je u Švicarskoj pobijedio Young Boys s 4:1. Gosti su u prvih petnaest minuta zabili dva gola (Pino i Gerard Moreno), a jednako ubojiti su bili i u samom finišu ogleda (Alberto Moreno i Chukwueze).

U skupini H aktualni pobjednik Lige prvaka Chelsea vrlo lako je kao domaćin slomio švedski Malmö te je pobijedio 4:0. Po dva pogotka Chelsea je postigao u oba poluvremena. Dva puta je s bijele točke bio miran Jorginho, a još su po pogodak dodali Christensen i Havertz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak odigrao je cijelu utakmicu za Malmö, dok je na drugoj strani Mateo Kovačić kompletni dvoboj odgledao s klupe.

Chelsea je došao do druge pobjede (šest bodova), a na vrhu se sa svih devet bodova nalazi Juventus koji je u ovom kolu slavio u Sankt Peterburgu protiv Zenita s 1:0. Domaća obrana na čelu s hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom je odolijevala Juventusu sve do 86. minute, ali je tada pogodak vrijedan tri boda zabio Šveđanin Kuleševski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayernov poker

U skupini G je ranije Red Bull Salzburg svladao Wolfsburg 3:1, dok su Lille i Sevilla odigrali bez pobjednika, ali i bez golova. Za Sevillu je to bio treći remi u skupini, a Ivan Rakitić je igrao od 74. minute. Hrvatski vratar Ivo Grbić je, pak, uspješno čuvao domaću mrežu tijekom svih 90 minuta.

U skupini E Bayern je zadržao stopostotni učinak. Nakon Barcelone i kijevskog Dinama Bavarci su ovaj put slavili na Luzu u Lisabonu gdje su pobijedili Benficu 4:0. Sve do 70. minute mreže s mirovale, a tada je domaću zatresao Sane. Tada je počelo puštati sa svih strana u domaćoj obrani pa su još zabili Everton (autogol), Lewandowski i ponovno Sane. Kod posljednjeg pogotka asistirao je hrvatski reprezentativac Josip Stanišić koji je u 77. minuti dvoboja ušao s klupe. Osim što ima svih devet bodova Bayern još nije primio pogodak (razlika pogodaka 12-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Bayerna se na ljestvici nalaze Benfica s četiri i Barcelona s tri boda koja je u ovom kolu osvojila premijerne bodove (1:0 protiv Kijevljana).

Manchester United - Atalanta 3:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Man. Utd: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire (c), Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Rashford; Ronaldo

Atalanta: Musso; De Roon, Demiral, Palomino; Zappacosta, Freuler, Koopmeiners, Maehle; Pašalić; Iličić, Muriel
Young Boys - Villarreal 1:4
Benfica - Bayern 0:3
Chelsea - Malmö 4:0
Lille - Sevilla 0:0
Zenit - Juventus
0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

--------------------------------------------------------

Kraj utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

88' Bayern je utrpao tri komeda za samo nekoliko minuta. Everton je zabio autogol, onda je pogodio Lewandowski i opet Sane.

86' U međuvremenu je Kuluševski zabio za Juventus. Dejan Lovren i Zenit držali su se dobro sve do kraja, ali sad će im biti jako teško doći do boda. Pogodak Kuluševskog pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

81' Ronaldo zabija za potpuni preokret Manchester Uniteda! Luke Shaw pogodio ga je u trepavicu i Portugalac je junak po tko zna koji put. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75' Harry Maguire je zabio za poravnanje rezultata na Old Traffordu! Slijedi li nakon ovoga veliki preokret Crvenih vragova? Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

70' Zabio je Bayern u Lisabonu protiv Benfice. Sane je pogodio iz slobodnog udarca. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' Ide van iz igre Mario Pašalić, on je svoj posao napravio večeras, a umjesto njega će u igru Malinovski.

57' Novi penal za Chelsea i novi pogodak Jorginha. Dobro će mu doći ovi pogotci jer će ove godine biti kandidat za brojne individualne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

53' Puno je pokušavao Marcus Rashford u ovoj utakmici i konačno je uspio u 53. minuti. Manchester United je opet u utakmici. Pogledajte Rashfordov pogodak OVDJE.

48' Chelsea je zabio novi pogodak, Kai Havertz je strijelac i čini se da nema više pitanja tko će odnijeti bodove u Londonu. Havertzov pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

Kraj prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29' Demiral zabija za Atalantu i to je 0:2 na Old Traffordu. Šok i nevjerica na tribinama koje su sad gotovo utihnule, samo se čuju navijači talijanskog kluba. Pogledajte gol Demirala OVDJE.

21' Vodi i Chelsea 2:0, zabio je Jorginho iz penala. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16' U međuvremenu je Gerard Moreno zabio drugi gol za Villarreal večeras. Izgledaju Young Boysi kao poražena momčad već u 16. minuti ove utakmice, no događali su se i veći preokreti u nogometu. Pogledajte Morenov gol OVDJE.

15' Mario Pašalić zabija za Atalantu! Šokirao je Vatreni Old Traffrod. Zappacosta je odlično centrirao loptu s desne strane, a Pašalić je u sredini bio na pravom mjestu i poslao loptu u mrežu. Pogledajte taj gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9' Vodi i Chelsea. Christensen je zabio nakon što mu je asistirao Thiago Silva. Stopersku kombinaciju pogledajte OVDJE.

6' Već u šestoj minuti Villarreal vodi protiv Young Boysa. Pino je zabio za 1:0 u gostima.

1' Počele su utakmice.

19:58 - Pašalić igra, Kovačić je na klupi, baš kao i Rakitić i Stanišić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo