LEGENDA DETEKTIRALA GLAVNI PROBLEM VATRENIH: / 'Tu možemo tražiti uzroke poraza. Modrić i Rakitić? Barci se dogodila ista stvar'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska je povela, imala je i 2-2, no domaćin je na koncu uvjerljivo slavio sa 4-2

9.9.2020.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je dva teška i prvi put u svojoj povijesti primila je tri ili više gola u dvije uzastopne utakmice i trenutno je reprezentacija s najviše primljenih golova u Ligi nacija.

Image
UGLEDNI SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O VATRENIMA: /

Neki misle da smo ukleti. Marca išla kontra svih i nahvalila jednog Vatrenog

Image
UGLEDNI SVJETSKI MEDIJI RASPISALI SE O VATRENIMA: /

Neki misle da smo ukleti. Marca išla kontra svih i nahvalila jednog Vatrenog

Europski prvak, Portugal, i svjetski prvak, Francuska, očitali su lekciju Vatrenima. Ima li razloga za brigu malo manje od godinu dana prije Europskog prvenstva jedno je od glavnih pitanja nakon posljednjih nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema dodatnog naboja

"Provjeravaju se neki novi momci, ali očigledno je da smo mi Hrvati nacija koja igra pod nekakvim nabojem. Kad je tu publika i kad imamo njihovu podršku onda nas teško netko može pobijediti. A bez publike nemamo taj naboj. To je moje razmišljanje. Vidimo da dolaze neki novi momci. Ne trebamo biti prekritični. Igrali smo protiv svjetskog i europskog prvaka i rezultat nije najbolji, ali najvažnije je da se vide pogreške i na koje igrače možete računati, a na koje ne možete. Ovo je sve priprema za Europsko prvenstvo. Slažem se možda s vama ili vašim čitateljima da je puno primiti osam golova u dvije utakmice bez obzira protiv koga igrali. U obrani moramo tražiti više rješenje. Vidjeli smo da Vida nije igrao drugu utakmicu na svojoj poziciji. Tu možda trebamo tražiti uzroke naših poraza. Obrambeno smo dosta slabije odigrali, ispod onoga što nas je reprezentacija navikla", rekla je za Net.hr legenda Hajduka ZoranVulić.

"Ne smijemo biti prekritični. Dalić je svjestan da ne smijemo primiti osam golova i mislim da će to biti bolje u sljedećoj utakmici. Vidjeli smo na koga možemo računati i tko još mora malo sazrijeti. Ovo je ogledalo za budućnost", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Split: Utakmica 14. kola HT Prve lige između Hajduka i Inter-Zaprešića 10.11.2018., Gradski stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, HNK Hajduk Split - NK Inter-Zapresic. Trener Hajduka Zoran Vulic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Modrić i Rakitić

"Ova reprezentacija s Modrićem i Rakitićem izgled drugačije. Puno kvalitetnije kontrolira igru. To vam je kao kad imate Iniestu i Xavija u Barceloni, i sada kad ih nemate. I Barcelona se muči s time. Moramo tražiti tko su novi Modrić i novi Rakitić. Teško će ih biti naći i toga smo svjesni. Teško je ponoviti najboljeg svjetskog igrača, pogotovo u Hrvatskoj. Ali moramo naći igrače takvog tipa koji će pomoći da se te rane kad oni odu što brže zacijele", poručio je i za kraj dodao:

"Još jednom, nije lijepo primiti četiri gola, ali vidio sam dosta pozitive u našoj igri bez obzira na rezultat. Puno je to bolje izgledalo nego protiv Portugala. Moramo biti iskreni i reći da je to nedovoljno za doprvaka svijeta, ali bit će bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni, inače, niti u sedmom pokušaju nisu uspjeli pobijediti Francusku. Poraz 2-4 u Ligi nacija, bio je peti u međusobnim susretima uz dva neodlučena ishoda. Francuska tako i dalje ostaje "crna mačka" za našu reprezentaciju, baš kao i Portugal. Hrvatska je protiv europskog prvaka Portugala u šest susreta upisala pet poraza i remi, dok je protiv svjetskih prvaka Francuza u sedam dvoboja upisala pet poraza i dva neodlučena susreta. Zanimljivo, i posljednji francusko-hrvatski okršaj završio je 4-2, nažalost, bilo je to finale svjetskog prvenstva u Rusiji sa 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo