LEGENDA BARCE IZNENADILA IZJAVOM: / 'Prije će Neymar otići u Real nego se vratiti na Camp Nou'

Image
Foto: AFP, FRANCOIS LO PRESTI

Neymar je ove sezone u 30 nastupa za PSG zabio 29 golova te ih je namjestio još 19.

22.3.2018.
14:27
AFP, FRANCOIS LO PRESTI
VOYO logo

Kapetan Barcelone Andres Iniesta smatra da će se napadač PSG-a Neymar prije priključiti Real Madridu nego vratiti na Camp Nou. Brazilac je prošlog ljeta napustio katalonskog diva za 222 milijuna eura odštete, a posljednjih dana dosta se u španjolskim medijima piše da se želi vratiti u Barcelonu, ali i da ga Real želi u svojim redovima.

"Teško je vratiti se u bivši klub. Više bi me iznenadilo da se vrati nego da ode u Real Madrid, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u budućnosti. To nije stvar o kojoj previše razmišljam. Tko god ga dovede dobit će jednog od najboljih nogometaša na svijetu. Međutim, mi imamo fantastičnu momčad i imamo bolje igrače od drugih", rekao je Iniesta u razgovoru za El Larguero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je ove sezone u 30 nastupa za PSG zabio 29 golova te ih je namjestio još 19. Trenutno se oporavlja od ozljede koju je zaradio tijekom prvenstvenog derbija s Marseilleom krajem prošlog mjeseca. Očekuje se da će se vratiti prije završetka sezone, a vjerojatno će zaigrati i u prijateljskoj utakmici s Hrvatskom u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo