KRALJEVI IMAJU VELIKI PROBLEM: / Što se to događa sa Real Madridom!? Ovaj podatak otkriva zašto suparnici više ne drhte

Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO

Odlazak Cristiana Ronalda vjerojatno je glavni razlog tome

2.10.2018.
17:41
AFP, OSCAR DEL POZO
VOYO logo

Samo jedan pogodak postigli su nogometaši Real Madrida u posljednje tri prvenstvene utakmice, odnosno u zadnjih 229 minuta nije bilo veselja aktualnih europskih prvaka pred golovima suparnika. Posljednji pogodak kojeg su slavili nogometaši i navijači Real Madrida postigao je Marco Asensio u 41. minuti utakmice protiv Espanyola igrane 22. rujna.

Zabrinutost zbog loše napadačke forme natjerala je novinare Marce da usporede aktualne ligaške muke s onima iz prijašnjih sezona te dođu do zaključka da Realovi nogometaši ovako mirni pred suparničkim vratima nisu bili u posljednjih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna se zašto je tome tako

Dvanaest prvenstvenih pogodaka u dosadašnjih sedam kola znače da su zabili jednog manje u odnosu na prošlu sezonu, ali i čak trinaest manje u odnosu na sezonu 2014/15.

Ne samo da manje zabijaju, Realovi nogometaši stvaraju i manje šansi oko šesnaesterca suparnika. I tu se govori o brojci od deset godina kad su u pitanju tako loši rezultati. Od 45 zasad upućenih udaraca njih 39 išlo je u okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Cristiana Ronalda, otkriva se, vjerojatno je glavni razlog tome. Njegov je prosjek u prvih sedam ligaških utakmica u Realovom dresu nudio 20 udaraca prema golu protivničkih momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo