KAOS U BAYERNU: /

Pep izgubio kontrolu, zvijezda se opijala na pripremama!?

Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Iako nogometaši Bayerna imaju veliku prednost u Bundesligi i grabe prema 26. naslovu njemačkog prvaka, čini se da je atmosfera u momčadi sve samo ne dobra.

3.2.2016.
10:23
AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN
VOYO logo

Magazin Kicker je prošli tjedan pisao da između igrača i trenera Pepa Guardiole vlada napetost zbog pritiska koji katalonski stručnjak stavlja na momčad. Navodno je strateg koji će voditi Bavarce do kraja ove sezone optužio dio igrača za neprofesionalno ponašanje i prekomjernu težinu, a sudeći prema pisanju tjednika Sport Bilda, jedan od prozvanih je Arturo Vidal.

Image
PREKIPJELO IM JE: /

Bayernovi igrači više ne mogu podnijeti Guardiolu!

Image
PREKIPJELO IM JE: /

Bayernovi igrači više ne mogu podnijeti Guardiolu!

Bez kazne

Čileanac koji je prošlo ljeto došao iz Juventusa je poznat po incidentnom ponašanju, a Sport Bild ističe da je na zimskim pripremama u Kataru izazvao novi skandal. Navodno je u više navrata napuštao kamp i vraćao se u vidno alkoholiziranom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guardiola je upozorio na Vidalovo neprofesionalno ponašanje, ali je odlučio da ga neće kažnjavati, već je tražio da se problem riješi unutar momčadi. U međuvremenu je u prva dva kola proljetnog dijela Bundeslige čileanski veznjak dvaput ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sport Bild ne raspolaže informacijama hoće li nestašnog nogometaša kazniti uprava kluba kad se već trener nije odlučio za sankcije. Guardiola, kako se čini, u svojim zadnjim tjednima u Münchenu ne želi donositi teške odluke, samo čeka kraj sezone i novi izazov koji mu donosi rad u Manchester Cityju.

Naknadno se tijekom srijede oglasio i sam Vidal i demantirao napise njemačkog tjednika, nazvavši tvrdnje o pijanstvu apsolutno neistinitima, te najavivši tužbu protiv Sport Bilda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo