JUVEOV RATNIK OTKRIO ZAŠTO JE DOŠAO U ITALIJU: / 'On je bio jedini razlog'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Hrvatski nogometni reprezentativac progovorio je o razlozima zbog kojih je prošlog ljeta nakon samo godinu dana napustio Španjolsku i Atleticio Madrid kako bi zaigrao za talijanski Juventus.

12.5.2016.
16:35
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

"Prije svega došao sam jer me trener MassimilianoAllegri stvarno želio. To je bio jedan od glavnih razloga moje odluke. U početku nam je trebalo vremena kako bi se upoznali. Bio sam novi u momčadi i nisam dobro poznavao Allegrija jer nikada do tada nisam radio s njim", rekao je Mandžukić za Sky.

Odlično se razumiju

"Nakon kratkog vremena počeli smo se razumijevati sve bolje i bolje i sada se savršeno razumijemo. On je odlična osoba i to mi je jako bitno. Volim razgovarati s njim i puno se šalimo. Odličan je trener također. Puno toga zna o nogometu. Imamo sjajan odnos", poručio je Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj prvoj sezoni s Juventusom okrunio se naslovom prvaka. Što se tiče njegova učinka statistika govori da je za klub odigrao 34 utakmice u svim natjecanjima, a pri tome je dao 13 pogodaka te ih je namjestio još pet. Međutim, simpatija navijača, trenera i suigrača nije stekao svojim golovima nego neizmjernim zalaganjem i borbenošću na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo