JUVENTUSU ZARADIO 160 MILIJUNA EURA IAKO JOŠ NIJE NI POTPISAO: / Zbog Ronalda dionice otišle u nebo

Image
Foto: AFP

Nije ni potpisao, a već im zarađuje novac

6.7.2018.
12:41
AFP
VOYO logo

Juventus je već počeo uživati plodove onoga što se čini neminovnim transferom Cristiana Ronalda u Torino. Dionice su im porasle za 22 posto u zadnja tri dana i sada vrijede 160 milijuna eura više.

Problem se sam riješio

Prema glasinama dogovor Reala i Juventusa vrijedan 100 milijuna eura mogao bi biti završen već sutra, a mnoge brine kako će Juventus izdržati teret Ronaldove plaće. Njegova paća iznosila bi 30 milijuna eura, a sa svim davanjima na istu bi se popela i na strašnih 60 milijuna eura koje klub mora platiti za godinu dana Ronaldova ugovora. Odgovor na navijačke brige stigao je s burze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CR7 JE NOVI IGRAČ STARE DAME!? /

'Ronaldo je nakon liječničkih pretraga obavljenih u Münchenu potpisao za Juve'

Dionice Juventusa porasle su za 22 posto što znači da je kapital kluba porastao sa 665 milijuna eura na 825 milijuna. Otplatu plaće bi također pomogle i neke Agnelliju bliske kompanije kao što su Ferrari, FIAT i Jeep.

Juve kao PSG

Kako je poznato da Cristiano Ronaldo ima kolekciju luksuznih automobila, moglo bi se dogoditi da ga Ferrari pretvori u globalno prepoznatljivo lice za svoju kompaniju. Samo to bi Juventusu donijelo 20 milijuna eura godišnje koje bi mogli pokriti van svoje strukture plaća. To je trik koji redovito koristi Paris Saint Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo