max allegri /

Juventusov trener rekao ono što svi znaju: 'Messi je Ronaldov stimulans'

Image
Foto: AP Images

Argentinac je došao do 600 golova, a Cristiano sada ima derbi i želi nastaviti dalje od toga

2.5.2019.
17:31
AP Images
VOYO logo

Juventus u petak u gradskom derbiju dočekuje Torino, no sama utakmica i protivnik bila je u drugom planu tijekom druženja Massimiliana Allegrija s novinarima, koji ga već godinama sele iz Juventusa.

"Novinari imaju pravo pisati ono što vide i čuju. Ali, uvijek iste stvari, redovito se piše kako odlazim, a ja sam ovdje već pet godina. Imat ćemo idućih mjesec dana sastanak u klubu na kojem ćemo odrediti smjernice za narednu sezonu", rekao je trener talijanskog prvaka koji je već najavio ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo ću se vidjeti s predsjednikom, moram čuti kakve su njegove ideje. Juventus mora biti u igri za sve trofeje: titulu prvaka Italije, Kup Italije i Ligu prvaka."

Potom je glavni subjekt konferencije postao Lionel Messi i nova njegova čarolija u srijedu, a, kako kaže Allegri, Argentinac je onaj koji gura Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi je sjajan stimulans za Cristiana. Argentinac je došao do 600 golova, a Cristiano sada ima derbi i želi nastaviti dalje od toga. Ne znam koliko ćemo još dugo moći uživati u igrama njih dvojice, ali znam da kada prestanu igrati, bit će teško pronaći neke nove igrače koji će biti na toj razini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo