JUVENTUS RAZBIO ROMU NA RONALDOV POGON I PROŠAO U POLUFINALE: / Kalinić promašio gotovo nemoguću gol-šansu

Image
Foto: Profimedia

Juventus će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između Milana i Torina

22.1.2020.
23:06
Profimedia
VOYO logo

Nakon Napolija plasman u polufinale talijanskog nogometnog Kupa izborio je i Juventus koji je u Torinu pobijedio Romu s 3-1. Torinska "Stara dama" je sav posao obavila već u prvom poluvremenu postigavši tri pogotka, a strijelci su bili Cristiano Ronaldo (26), Rodrigo Bentancur (38) i Leonardo Bonucci (45+2). Gosti su u nastavku uspjeli tek ublažiti poraz, a pogodak je postigao Cengiz Under (52).

Marko Pjaca nije nastupio za Juve, dok je Nikola Kalinić odradio cijeli susret za Romu. Bivši hrvatski reprezentativac imao je u 47. minuti sjajnu priliku, no s pet, šest metara pogodio je vratnicu. Juventus će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta između Milana i Torina koji je na rasporedu 28. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo looks on during the Supercoppa Italiana final football match between Juventus and Lazio at the King Saud University Stadium in the Saudi capital Riyadh on December 22, 2019., Image: 489447089, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: FAYEZ NURELDINE / AFP / Profimedia

Plasman u polufinale izborio je i Napoli koji je u utorak na svom San Paolu svladao branitelja naslova Lazio s 1-0. Jedini gol postigao je Insigne već u 2. minuti susreta. Samo osam minuta poslije Immobile nije iskoristio kazneni udarac za goste, a prije isteka prvih pola sata oba sastava su ostala i sa po 10 igrača. Prvo je kod domaćih isključen Hysaj u 18. minuti, da bi u 25. pocrvenio i Lucas Leiva kod gostiju. Oba su dobila po drugi žuti karton.

Napoli će u polufinalu igrati protiv pobjednika susreta Inter - Fiorentina koji je na programu 29. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo