JUVENTUS PREDSTAVIO HRVATSKU ZVIJEZDU: / 'Puno sam koštao, ali dokazat ću da je taj novac dobro uložen'

Image
Foto: Screenshot
10.8.2016.
15:47
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor, a Juventus je za njega platio 23 milijuna eura odštete. Debitirao je prošli vikend u prijateljskoj utakmici protiv Bilićeva West Hama.

'Došao sam napredovati'

"Došao sam u Juventus jer mislim da se radi o sjajnom klubu bogate povijesti. Ovdje sam kako bih napredovao svaki dan, na svakom treningu i u svakoj utakmici. Želim pomoći klubu da osvoji što je moguće više trofeja u nadolazećim godinama. Vjerujem da će Juventus rasti u idućim sezonama", rekao je Pjaca na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je i tradicionalno pitanje o omiljenoj mu poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu sam igrao na lijevom krilu, ali kao mlađi sam bio i centralni veznjak. Mislim da mogu igrati na gotovo svakoj poziciji, vidjet ćemo što će odlučiti trener Allegri. Rado ću pomoći momčadi na bilo kojoj poziciji", istaknuo je Pjaca.

'Ne osjećam pritisak'

Talijanske novinare zanimalo je i tko je uzor novom članu Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzor mi je Ronaldinho. Ali u ovoj momčadi ima puno igrača od kojih mogu učiti. U sjajnim sam odnosima s Marijem Mandžukićem, on mi puno pomaže otkad sam stigao", poručio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako ne osjeća pritisak zbog velike odštete koju je za njega platila Stara dama.

"Slažem se da sam puno koštao, ali Juventus je izdvajao i više novca za druge igrače. Zato ne osjećam pritisak, dat ću najbolje od sebe da dokažem svima da je taj novac dobro uložen", zaključio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo