KOMENTAR /

Ispadanje Osijeka i Hajduka iz Europe od nogometnih liliputanaca je dno dna našeg klupskog nogometa

Image
Foto: ivana IvanoviĆ/PIXSELL

Pa, koliko godina zaredom Osijek ispada od tamo nekih nogometnih liliputanaca, isto kao i splitski Hajduk, 'europski' Hajduk, 'atomski', kako god, birajte ukrasne pridjeve

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

15.8.2024.
23:52
ivana IvanoviĆ/PIXSELL
VOYO logo

Osijek, Hajduk i Rijeka izgubili su danas svoje europske utakmice. Osijek je ispao iz Europe od moćne Zire iz Azerbajdžana.

Image
EUROPSKI HAJDUK /

I uz Livaju i Rakitića opet je osramoćen hrvatski nogomet: Ovo je njihov niz

Image
EUROPSKI HAJDUK /

I uz Livaju i Rakitića opet je osramoćen hrvatski nogomet: Ovo je njihov niz

Hajduk je podbacio protiv renomiranog Ružomberoka iz Slovačke i isto ispao iz Europe, dok je Rijeka ispala iz Europske lige od švedskog Elfsborga, doduše najozbiljnijeg suparnika od navedenih protiv kojih su hrvatski klubovi igrali u ovoj fazi svojih euro nastupa ovog ljeta, te će protiv Olimpije iz Ljubljane igrati play-off fazu u Konferencijskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, sprdam se ovo moćna Zira i renomirani Ružomberok, ozbiljan sam jedino ovo za Elfsborg.

Nakon svega viđenog danas, dojma smo kako je ovo loše da loše ne može biti. Pa, je li vama normalno da Osijek ispada od Zire? Je li normalno da se neuspjesi Hajduka ravnaju po Velikoj Gospi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka bi, bez obzira na sve, ipak morala prolaziti suparnike poput Elfsborga, a ne da, kad sam čuo da su izvukli švedski klub, rekao sam da će ovo teško biti proći, jer su Šveđani za Rijeku nekako u prošlosti bili nezgodni.

Pa, koliko godina zaredom Osijek ispada od tamo nekih nogometnih liliputanaca, isto kao i splitski Hajduk, europski Hajduk, atomski, kako god, birajte ukrasne pridjeve, samo ukrasne, niti malo realne. Navijači Osijeka i Hajduka se u ovim trenucima pitaju, gledajući prema nebu, prema Svevišnjem, primajući se grčevito za glavu - pa dokle više?!

Koja je to ekipa, iz koje to zemlje, s koje planete mora taj klub doći da Hajduk i Osijek prođu svoje suparnike u Europi i izbore skupinu nekih od euro natjecanja? Ovo što se dogodilo Osijeku i Hajduku ne može se opravdati. Nikako!

Da su na mjestu trenera i sportskih direktora Osijeka i Hajduka, umjesto stranaca naši ljudi, sutra bi ujutro bili bivši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne i Gennaro Gattuso u Hajduku, sportski direktor Osijeka Jose Boto i trener prve ekipe Coppitelli, a spomenuti ne zarađuju ispod 100 000 eura mjesečno.

Svaki domaći trener ili sportski direktor, dakle hrvatski stručnjak, sutra bi ujutro bio - metla. Samo su stranci koji gube od lošijih od sebe - dobri - bolji od Hrvata, iako mlate dobru lovu za praznu slamu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bože, baci ciglu i budi precizan.

Samo toliko...

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Net.hr-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Jedan od najvećih Dinamovih 'vojnika': 'Dinamo mi je uvijek bio najbitniji, ali ti fanatici iz Beograda bili su najluđi. Ostavili su stan Dinamu nakon smrti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo