ŠTO TO SUSJEDI PIŠU O MODRIMA / Intrigantne reakcije srpskih medija nakon Dinamova kiksa protiv Legije. Evo zbog čega su posebno zabrinuti

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Srpski su mediji posebno zabrinuti zbog kiksa ovih dvaju momčadi

4.8.2021.
23:31
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U prvom susretu 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu Maksimir pred 4.597 gledatelja odigrao 1-1 protiv Legije iz Varšave. Dinamo je poveo u 60. minuti golom Brune Petkovića, a izjednačio je Ernest Muci u 82. minuti. Za goste je cijeli susret igrao hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Uzvratna utakmica je 10. kolovoza u Varšavi.

Bez obzira na ishod dvostrukog ogleda protiv Legije, Dinamo je već osigurao "europsku jesen". Upitno je samo u kojem će to natjecanju biti. Konferencijskoj ligi, Europskoj ligi ili Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEVJEROJATAN RASPLET NA MAKSIMIRU /

Dominantni Dinamo šokiran u samoj završnici. Pala su dva prekrasna pogotka. Sudac je teško oštetio Modre?

Image
NEVJEROJATAN RASPLET NA MAKSIMIRU /

Dominantni Dinamo šokiran u samoj završnici. Pala su dva prekrasna pogotka. Sudac je teško oštetio Modre?

Naime, u slučaju pobjede protiv poljskog sastava, "Modrima" bi na putu do Lige prvaka ostala još jedna prepreka, play-off protiv Crvene zvezde ili Šerifa. Trijumf u play-offu donosi "Champions league", a poraz Europsku ligu.

A upravo zbog toga što su šanse da Dinamo i Zvezda zaigraju jedno protiv drugog u play-offu, ova je utakmica s velikim interesom praćena i u Srbiji. Njihovi su mediji šokirani Dinamovim posrtajem baš kao što su bili i Zvezdinim, koja je u utorak s 1:1 remizirala protiv slabašnog Sheriffa iz Moldavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije iz Srbije

Srpski su mediji posebno zabrinuti zbog kiksa ovih dvaju momčadi jer za sada je derbi bivše Jugosalvije pod velikim upitnikom.

"Dinamo kao Zvezda - Albanac Legiji donio remi. Dinamo je bio bolji rival, ali od toga nije dobio puno. Bilo je jasno da će im u nastavku biti potrebno malo više od dobre igre", piše tako B92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Albanac Muci šokirao Maksimir! I Dinamo mora po pobjedu u revanšu. Pred 4597 gledatelja na Maksimiru, po očajnom terenu, zagrebački Dinamo i Legia iz Varšave odigrali su 1:1, baš kao i Crvena zvezda i Sheriff dan ranije u Beogradu. To znači da ćemo tek u uzvratnim utakmicama 10. kolovoza saznati hoće li u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka doći do velikog derbija nekadašnje Jugoslavije", piše MozzartSport.

"Dinamo kao Zvezda - Albanac utišao Zagreb i donio Legiji neriješen rezultat", napisali su s Nova.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije Zvezde kiksao i Dinamo. Legia izvukla remi na Maksimiru. Ex-Yu klasik u debeloj magli", stoji na Kuriru.

"Albanac za muk na Maksimiru, Dinamo odigrao kao i Zvezda, nema prednost pred revanš. Legia proigrala tek poslije primljenog gola, dovoljno da stigne do zasluženog egala u Zagrebu. Dakle, srpski i hrvatski prvak ipak neće tako lako, kao što mnogi misle, prijeći ove prepreke, to je sada jasno kao dan", stoji u tekstu Telegrafa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo