IZ PLAVOG PERA / Igrači Dinama povukli samonicijativni potez: Potpuna je mobilizacija u Maksimiru, žele opravdati i potvrditi epitet i mentalitet nadmoćnijeg suparnika; 'To je taj prijelomni trenutak, moramo zapeti'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Iz 'plavog pera' - Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

30.1.2024.
8:18
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je osjetio kako je kad se kolo sreće u trenutku okreće, a sudbina iskroji da, u vikendu kad je Josip Brekalo predstavljen u Splitu, Plavi uzmu tri doba na Aldo Drosini, da Rijeka come-backom i golčinama sruši Hajduk i utiša Poljud, te da bodovna razlika između prvoplasirane Rijeke i Hajduka (41 bod oboje) iznosi 4 boda uz utakmicu manje. Nije loše, bolje nego 7…

Image
Legenda koju vole i u Zagrebu i u Splitu /

'Brekalov potez možda je nelojalan, a ja nikad nisam ni pomislio igrati za Zvezdu ili Partizan'

Image
Legenda koju vole i u Zagrebu i u Splitu /

'Brekalov potez možda je nelojalan, a ja nikad nisam ni pomislio igrati za Zvezdu ili Partizan'

Sve to navedeno bila je injekcija dinamovcima da naprave nešto što najbolje dočarava koliko su ozbiljno shvatili i situaciju, koliko ozbiljno žele pokazati da je Dinamo i dalje najbolji u Hrvatskoj. Naime, Sergej Jakirović je dečkima dao dva dana slobodno, a oni su se odlučili pojaviti na treningu već u ponedjeljak. Poput kakvih vojnika ozbiljnim gardom stavili su se na raspolaganje svom treneru unatoč mogućnosti da malo odmore. Nema odmora, dok traje obnova. Pobjednici treniraju non-stop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, iako su imali slobodan dan, većina igrača se pojavilo u klubu i odradili su treninge“, poručili su nam iz Dinama.

"To je taj trenutak, moramo zapeti", mišljenje je igrača koji su se pojavili na treningu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: BBB/Official

BBB official

Ovaj samoinicijativni potez modre svlačionice najbolje pokazuje koliko su dinamovci nabrijani i spremni dodatno zapeti. U Maksimiru je opća mobilizacija u ovim trenucima. Shvaćaju i sami kako bi ovo mogao biti prijelomni trenutak sezone. Karakter i mentalitet Dinama uvijek su bili pobjednički, a u ovom slučaju to se isto jako dobro vidi. Mjesta za opuštanje - nema!

Bez obzira na lošije rezultate ove sezone i dosta grešaka koje su učinjene u dovođenju igrača, dinamovci sad žele opravdati svoj predznak i mentalitet nadmoćnijeg suparnika u HNL-u. Plava dinastija takvo što je zaslužila dugogodišnjom vladavinom u hrvatskom nogometu, a naravno da i sad kad su Rijeka i Hajduk u naletu, želi odbiti nalet svojih suparnika i pobijediti ih u još jednoj bitki prsa od prsa. Treba samo izdržati, a kako će proljetni dio odmicati, tako će Dinamo igrati sve bolje i bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo