IBRIN SAVRŠENI ODGOVOR ŠVEDSKOM IZBORNIKU: / Genijalna reklama spojila je Zlatanov karakter i njegov mogući odlazak na SP

Image
Foto: Screenshot

Odlična reklama 'otkriva' odnos Ibre i izbornika Anderssona

25.4.2018.
11:06
Screenshot
VOYO logo

Hoće li Zlatan Ibrahimović nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu pitanje je na koje bi odgovor voljeli znati svi zaljubljenici u nogomet, a i podloga za odličnu reklamu koju su osmislili Samsungovi marketiški stručnjaci.

Tko koga u toj priči treba nazvati, bi li izbornik Janne Anderson trebao biti taj koji će povući prvi potez i osnažiti momčad igračem čiji bi potezi i golovi mogli odlučiti pobjednika ili bi sam nogometaš koji se oprostio od reprezentacije nakon Eura 2016. trebao nazvati izbornika i staviti mu se na raspolaganje, dilema je koju ne rješavaju niti jedan niti drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata ja narav Ibrahimovića, igrača svjesnog svojih kvaliteta, ali i naglašeno samodopadnog pa je teško očekivati i da će on biti taj koji će nazvati izbornika. A da mu je svejedno, sugerira dvanaest sekundi duga reklama u kojoj Ibrahimović odmara u bazenu kad mu počinje vibrirati pametni sat ukazujući mu da ima poziv.

Na zaslonu jasno piše Janne. Što Ibrahimović potom radi? Nešto na sebi svojstven način:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo