JAZVIĆ SE JAVIO NAKON ŠTO GA JE RUMUNJSKI DIREKTOR OPTUŽIO ZA NAPAD: / 'Poludio je, krenuo na mene i udario sam ga'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Jazvić, kojeg nakon ovog incidenta čeka tužba, stigao je u siječnju iz Željezničara u Hermannstadt, a u 17 nastupa zabio je dva pogotka

17.7.2019.
13:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Razgovor hrvatskog nogometaša Filipa Jazvića i sportskog direktora njegovog kluba pretvorio se u boksački okršaj u kojem je naš nogometaš uvjerljivo slavio, i to nokautom. Bar tako tvrdi njegov donedavni šef Razvan Zamfir koji je izvukao deblji kraj u sukobu. rumunjskim medijima rekao je da je razlog bio činjenica da klub više ne treba Filipove usluge.

No nije priča tako jednostavna. Jazvić je priznao da je udario direktora, ali u samoobrani:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čitao sam što je izjavio sportski direktor i jedino što mogu reći je da laže. Pa cijeli problem i je izbio zbog toga što mi je odbio isplatiti zarađeni novac, a sad tvrdi da imam ugovor s klubom, da ću mi biti isplaćeni svi zaostatci i da će se on potruditi naći mi novi klub. Sve je to laž", rekao je Jazvić za 24sata.

'Krenuo šakom prema meni'

"Kazao mi je da moram otići, na što sam mu ja odgovorio da ću otići kad mi isplati novac za prošlu sezonu, stanarine, troškove liječenja i naknadu za raskid ugovora. Rekao sam mu: ''Budi čovjek, nemoj bježati od mene, plati što si dužan'', na što je on poludio, počeo me psovati, vrijeđati, vikati da ću dobro zapamtiti tko je on, a onda je iznenada zamahnuo šakom prema meni. Instinktivno sam se izmakao, i udario ga - tvrdi Jazvić i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udario sam ga samo jednom, u samoobrani. Morao sam se braniti, ne mogu dozvoliti da me tuče. Svi u klubu dobro znaju tko je on i kakav je, i svi su stali na moju stranu, svi su me podržali, jer većina ima s njim negativna iskustva.

Image
KUSTIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O RUŠENJU MAKSIMIRA: /

'Potreban nam je novi kvalitetan stadion'

Image
KUSTIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM O RUŠENJU MAKSIMIRA: /

'Potreban nam je novi kvalitetan stadion'

'Novac će dobiti'

"Još ne mogu vjerovati što se dogodilo, dugo poznajem Filipa, imali smo dobar odnos, u dobrim smo odnosima još iz Cluja. Šokiran sam, ovaj njegov potez nikako ne mogu objasniti", rekao je za rumunjske medije sportski direktor Hermannstadta Razvan Zamfir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mu je Zamfir priopćio da ga klub više ne treba, Jazvić ga je navodno dvaput udario, nakon čega je ovaj završio u bolnici.

"Mi u svlačionici imamo 30 igrača, a na listi ih možemo imati tek 23 i neki moraju otpasti. Nismo pričali o novcu, Jazvić ima važeći ugovor, tako da će on svoj novac sigurno dobiti. Sada je ozlijeđen, pa sam mu rekao kako ćemo se potruditi, pa mu naći novi klub", objasnio je Zamfir za rumunjske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jazvić, kojeg nakon ovog incidenta čeka tužba, stigao je u siječnju iz Željezničara u Hermannstadt, a u 17 nastupa zabio je dva pogotka.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo