HRVAT NA PARKU PRINČEVA: /

Vatreni na zimu skoro postao Ibrahimovićev suigrač

Image

Hrvatski napadač Mario Mandžukić skoro je nakon samo pola godine u Juventusu mogao postati suigrač Zlatanu Ibrahimoviću u PSG-u.

16.2.2016.
13:22
VOYO logo

Naime, kako je objavila Gazzetta dello Sport, Juventus je u zimskom prijelaznom roku ponudio prvacima francuske 20 milijuna eura i hrvatskog napadača kako bi Urugvajca EdinsonaCavanija doveli u lipnju. Međutim, Gazzetta tvrdi da je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi odbio takvu ponudu.

Najplaćeniji igrač

Također, navode i kako je Juventus bio spreman Cavaniju ponuditi četverogodišnji ugovor s plaćom od sedam milijuna eura po sezoni, čime bi postao najplaćaniji igrač kluba. Iako je zabilježen interes, kako tvrdi Gazzetta, predsjednik Juventusa GiuseppeMarottta odbacio je tu infirmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je izvrstan igrač, ali za sada ne razmišljamo o njemu jer je pod ugovorom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljan statusom

Poznato je da je Cavani nezadovoljan statustom u PSG-u jer je tamo prvi napadač ZlatanIbrahimović zbog čega često igra na krilu, a ne na omiljenoj poziciji.

Mandžukić je, inače, ove sezone zabio šest prvenstvenih golova uz dvije asistencija u 16 nastupa, dok je u Ligi prvaka u tri utakmce dao dva gola. Taman kad je uhvatio dobru formu ozlijedio se pa bi prema najavama trebao propustiti prvi dvoboj osmine finala Lige oprvaka protiv svoje bivše momčadi Bayerna.

S druge strane Cavani je u 22 prvenstvene utakmice dao 11 golova uz dvije asistencije, dok je u Ligi prvaka u šest utakmica dao samo jedan gol. PSG, kako je poznato, u utorak navečer dočekuje Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo