SENZACIONALAN KRAJ PRIJELAZNOG ROKA / Griezmann se vratio u Atletico. Real, PSG i Chelsea doveli golema pojačanja. Brekalo konačno promijenio klub

Image
Foto: Profimedia

Prijelazni rok pratite na portalu Net.hr

31.8.2021.
21:13
Profimedia
VOYO logo

Završio je ljetni prijelazni rok u najjačim ligama Europe i HNL-u, a posljednjeg dana dogodilo se nekoliko senzacionalnih transfera, no, neki su isto tako spektakularno propali. Što se sve izdogađalo možete pogledati u nastavku.

Tijek prijelaznog roka

00:10 - Barcelona je u zadnjim sekundama dovela napadača Seville Luuka De Jonga na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23:30 - Slavni ekspert za transfere, Fabrizio Romano, objavio je da se Antoine Griezmann vratio u Atletico Madrid. Francuz će u ovoj sezoni biti na posudbi u Atleticu a imaju ga pravo otkupiti na kraju sezone za 40 milijuna eura. Griezmann je dogovorio s Atleticom ugovor na dvije godine s opcijom produljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21:25 - Gotova je saga s Mbappeom. Real je navodno, prema tvrdnjama Sky Sportsa, ponudio 220 milijuna eura za Mbappea, ali PSG je ignorirao ponudu i sve je propalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21:13 - Od Olmova transfera u Barcelonu neće biti ništa. Njemački mediji pišu kako ponuda nije bilo i kako Leipzig uopće nije imao namjeru prodavati Španjolca u ovom prijelazom roku.

21:00 - Gotovo je! Nikola Katić je službeno došao na posudbu u Hajduk i nosit će na dresu broj dva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20:50 - Brekalo je službeno igrač Torina, stigao je na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20:00 - Chelsea je sve dogovorio sa španjolskim nogometašem Saulom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:20 - PSG uistinu ima dream team, doveli su jednog od najtraženijih mladih igrača u Europi, mladog portugalskog beka, Nuna Mendesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19:10 - Real Madrid je doveo jednog od najboljih mladih igrača današnjice, Eduarda Camavingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTELI SU GA PSG-U /

Modrićevi dani u Realu odbrojani? U Madrid stigao francuski reprezentativac i jedan od najboljih mladih veznjaka u Europi

Image
OTELI SU GA PSG-U /

Modrićevi dani u Realu odbrojani? U Madrid stigao francuski reprezentativac i jedan od najboljih mladih veznjaka u Europi

19:00 - Barcelona poslala ponudu od 75 milijuna eura za Danija Olma?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17:45 - Prema svemu sudeći Josip Brekalo karijeru će nastaviti, iznenađujuće, u dresu Torina kod našeg trenera Ivana Jurića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

15:45 - Postoji mogućnost zamjene igrača između Barcelone i Atletico Madrida. Joao Felix bi mogao u jednom smjeru, a Antoine Griezmann u drugom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14:16 - Osim što je potvrdio dolazak Marca Fossatija, Hajduk je objavio kako Mario Vušković odlazi u HSV. Radi se o posudbi s opcijom otkupa ugovora. Također, Bijeli su navodno blizu dovođenja  Nikole Katića iz Glasgow Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:55 - Dinamo je posudio još jednog igrača Lokomotivi. Ivan Nevistić stiže na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:33 - Hrvatski nogometaš Marin Pongračić ide na jednogodišnju posudbu u Burussiju Dortmund, potvrdio je njemački velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13:30 - Fabrizio Romamo potvrdio je da Cavani ipak neće u Barcelonu te da ostaje u Unitedu. Pozvao se ovim putem na izvore iz oba kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13;15 - Sandro Kulenović malo će igrati za Lokomotivu. Stiže na posudbu iz Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12:53 - Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira objavio je da se Marco Fossati vraća u Hajduk. Potpisao je dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu godinu.

12:10 - Dinamo je vratio dobro poznato lice u svoje redove. Emir Dilaver ponovo je Modri.

11.59 - Prije nekih pola sata razgovarali smo s Joškom Vlašićem, ocem Nikole Vlašića, te nam je otkrio što se događalo s njegovim sinom posljednjih sati prije zaključivanja posla, odnosno zašto nije završio u Milanu na kraju. Više tome čitajte - OVDJE.

Cavani i Olmo u Barci?

11:50 - Navodno je United ponudio Barceloni Edinsona Cavanija, koji je dolaskom Ronalda dobio ogromnu konkurenciju u napadu. Ode li Urugvajac s Old Trafforda, Portugalac će moći dobiti svoju sedmicu. Također spominje se i povratak Olma na Camp Nou.

Potvrđen transfer

10:35 - Manchester United potvrdio je dolazak Cristiana Ronalda. Potpisao je na dvije godine uz opciju produženja ugovora za još godinu dana.

'Manchester United je klub koji je uvijek imao posebno mjesto u mome srcu. Ne mogu dočekati ponovno zaigrati na Od Traffordu pred punim tribinama, vidjeti ponovno sve te navijače. Nadam se uspješnoj sezoni", poručio je Portugalac.

10.33 - Fabrizio Romano putem Twittera javlja kako je sve gotovo i Emerson Royal novi je igrač Tottenhama. Papiri će biti potpisani u sljedećim minutama. Londončani za njega daju 30 milijuna funti Barceloni.

10.31 - Slaven Belupo prije 45 minuta pohvalio se i službeno potvrdio kako je jedan od najboljih nogometnih trenera u HNL-u Zoran Zekić, novi trener njihovog kluba. Više o tome čitajte - OVDJE.

10.19 - Juventus je doveo napadača. Moise Kean vratio se u Juventus. Mladi napadač, prema pisanju tamošnjih medija, stiže na dvogodišnju posudbu. Juventus će tu posudbu platiti sedam milijuna eura, a dogovoren je i obvezni otkup Keana u iznosu od 28 milijuna eura + tri milijuna eura bonusa.

10.00 - Francuski veznjak Eduardo Camavinga novi je igrač Real Madrida. Naime, Rennes je u ponedjeljak navečer prihvatio njihovu ponudu u iznosu od 31 milijun eura plus bonusi te će 18-godišnjak karijeru nastaviti u redovima jednog od najjačih klubova na svijetu. Više o tome čitajte - OVDJE.

09.54 - Nikola Vlašić novi je igrač londonskog nogometnog uglednika West Ham Uniteda. Više o tome čitajte. West Ham je predstavio Vlašića kao ekstratelantiranog igrača koji je potekao u Hajduku, a onda preko Evertona i CSKA-a zaslužio poziv u hrvatsku reprezentaciju - OVDJE.

NAJAVA

Danas 31. kolovoza, u Engleskoj i Francuskoj završava ljetni prijelazni rok, isto kao i u Hrvatskoj. U ponoć 1. srpnja počeo je ljetni prijelazni rok u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj, a u tim zemljama završit će dva dana kasnije, 2. rujna.

U Francuskoj i Engleskoj prijelazni rok je počeo još 9. lipnja, trajat će do 31. kolovoza, a u pet najjačih liga ovog ljeta ćemo najviše pratiti tko će koga kupiti ili prodati.

Najkasnije će završiti u Rusiji gdje će se transferi dogovarati do 17. listopada, ali u toj zemlji se rok otvorio tek 26. srpnja.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo