OTELI SU GA PSG-U / Modrićevi dani u Realu odbrojani? U Madrid stigao francuski reprezentativac i jedan od najboljih mladih veznjaka u Europi

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Francuz je potpisao ugovor do 2027. godine, a nije poznato koliko će zarađivati

31.8.2021.
19:44
Profimedia
VOYO logo

U posljednjim trenucima prijelaznog roka, Real Madrid je objavio kako je osigurao veliko pojačanje. Na Santiago Bernabeu stigao je jedan od najvećih talenata europskog nogometa i reprezentativac Francuske, Eduardo Camavinga.

Veznjak je stigao iz Rennesa za 31 milijun eura i razne bonuse, a ugledni novinar Fabrizio Romano tvrdi kako je Camavinga odabrao Real ispred Manchester Uniteda i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je s Modrićem?

Camavinga slovi za nogometno čudo od djeteta jer debitirao je za Rennes sa samo 16 godina i već je do sada, kada ima 18 godina, odigrao stotinu utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu vrijedi 55 milijuna eura, a Real ga je, očito, dobio ispod cijene. Francuz je potpisao ugovor do 2027. godine, a nije poznato koliko će zarađivati.

Nažalost, dolaskom Camavinge lako bi se moglo dogoditi da iz momčadi ispadne, ili se manje prilika dobiva, Luka Modrić, najstariji među veznjacima Reala, no nadamo se da se to neće dogoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo