FOTKA ODUŠEVILA NAVIJAČE JUVENTUSA: / 'Mario, jesi li svjestan da je to trener?'

Image
Foto: Screenshot

Nakon pobjede Rome nad Napolijem Juventus je i službeno osigurao peti naslov prvaka Italije zaredom.

25.4.2016.
22:34
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski napadač MarioMandžukić to je proslavio burno zajedno sa svojim suigračima, a kako je to izgledalo podijelio je s obožavateljima na Twitteru.

"Jako sam ponosan na svoje suigrače, trenera i sve ostale u klubu. Posebno sam ponosan na naše navijače koji su najzaslužniji što smo stigli do naslova", napisao je Mandžukić na Twitteru uz prigodnu fotografiju na kojoj svog trebera Massimiliana Allegrija polijeva šampanjcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko mu je Juventus prirastao srcu može se vidjeti i po sljedećim njegovim objavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i na to da je hrvatski napadač u 25 prvenstvenih utakmica koliko ih je odigrao momčadi pridonio s deset golova i pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvala Buffona

Međutim, iako se njegov statistički učinak ne čini impresivnim Mandžukić je sve oduševio svojom borbenošću i požrtvovanjem, što je postalo njegov zaštitni znak aupravo zbog toga nahvalio ga je veliki GianluigiBuffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osvojio sam osam naslova s Juventusom, ali ovaj deveti mi je najdraži. Zašto? Jer sam ga osvojio sa sjajnim suigračima koji naporno rade da bi uspjeli. Npr. Mandžukić je takav igrač i lud sam za njim", poručio je Buffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo