DYBALA ZADAO NOVI UDARAC BARCELONI: /

Ovo će ih boljeti više nego dva gola u Torinu

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
13.4.2017.
13:55
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Kako je riječ o igraču za kojeg je Barcelona iskazala interes, baš kao i Real Madrid, ovaj dan neće biti sretan kako za vodstvo dvaju klubova tako i za njihove fanove.

"Juventus sa zadovoljstvom objavljuje da je Paulo Dybala potpisao novi ugovor do 30. lipnja 2022., te je produžio putovanje koje je započelo u srpnju 2015. Juventus je na ovaj način zagazio u budućnost. Također, objavljujemo da će Palermo dobiti bonus od osam milijuna eura", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan ovdje. Nisam niti pomišljao da ću doživjeti toliko pozitivnih stvari. Ovaj tjedan mi je posebno emotivan", poručio je Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj najbolji trenutak do sada? Potpisivanje prvog ugovora s Juventusom, odnosno trenutak kada sam znao da ću postati dio ovog kluba. Sve ostalo je rezultat toga", dodao je pa se osvrnuo na golove Barceloni.

"Drugi je bio puno teži s obzirom na to gdje sam se nalazio na travnjaku, ali mi se više sviđa prvi jer je bio iz okreta, a i bilo je puno igrača ispred mene tako da nisam imao vremena za razmišljanje", rekao je Dybala.

Juventus u subotu gostuje kod Pescare, a u srijedu igra na Camp Nou s Barcelonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo